Απίθανος Γιασικεβίτσιους για τους 50 πόντους του Χέις-Ντέιβις: «Ναι, αλλά δεν είχε αμυντικά ριμπάουντ και ασίστ»!

Απίθανος Γιασικεβίτσιους για τους 50 πόντους του Χέις-Ντέιβις: «Ναι, αλλά δεν είχε αμυντικά ριμπάουντ και ασίστ»!

Γιάννης Πάλλας 23:07 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 29.03.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε διάθεση για αστεία μετά την εμφατική νίκη (103-68) της Φενέρμπαχτσε επί της Άλμπα,, όταν αναφέρθηκε στους 50 πόντους του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις

Η Φενέρμπαχτσε ήταν εκπληκτική απέναντι στην Άλμπα και τη διέλυσε (103-68), στην Ulker Arena με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις να κάνει νέο ρεκόρ στην Euroleague με 50 πόντους, ξεπερνώντας τον Σέιν Λάρκιν, που είχε το προηγούμενο με 49!

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Τουρκικής ομάδας ήταν απολαυστικός και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε διάθεση για αστεία, καθώς είπε χαριτολογώντας ότι μπορεί να «σκότωσε» την Άλμπα, αλλά δεν είχε αμυντικά ριμπάουντ και ασίστ!

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ο 30χρονος φόργουορντ είναι πλέον ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι στην EuroLeague.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε όρεξη για πλάκα στο flash interview, δηλώνοντας: «Έβαλε 50 πόντους, αλλά χωρίς αμυντικά ριμπάουντ και ασίστ (σ.σ. γέλια). Για να μιλήσουμε σοβαρά, είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις 50 πόντους στην Ευρώπη, πραγματικά πολύ δύσκολο. Είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα».