Εξηγήσεις από την Βίρτους και τις ιταλικές αρχές ζήτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR για το ζήτημα της ακύρωσης εισιτηρίων

Εξηγήσεις από την Βίρτους και τις ιταλικές αρχές ζήτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR για το ζήτημα της ακύρωσης εισιτηρίων

Ηλίας Λαλιώτης 20:24 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 29.03.2024

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR είναι σε επαφή με τη διοίκηση της Βίρτους προκειμένου να μάθουν τους λόγους που ακυρώθηκαν ορισμένα εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR είναι σε επαφή από νωρίς το μεσημέρι με τη διοίκηση της Βίρτους, τις ιταλικές αλλά και τις ελληνικές αρχές για το ζήτημα της ακύρωσης ορισμένων εισιτηρίων φίλων της ομάδας και τους λόγους αυτής.

Η Βίρτους ακύρωσε ξαφνικά τα εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR διαδικτυακά από πλατφόρμες που συνεργάζεται η ιταλική ομάδα και η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να βρει τρόπο να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο. Είναι άλλωστε πρωτάκουστο να ακυρώνονται εισιτήρια λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ κι ένα έχουν πληρωθεί κάποια σημαντικά ποσά για διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Έτσι, η πράσινη ΚΑΕ είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, αλλά και τις ιταλικές αρχές προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τους λόγους αυτής της απόφασης, αλλά και να μην περάσει έτσι η απαράδεκτη συμπεριφορά της Βίρτους.

Από τον σύλλογο της Μπολόνια ισχυριζόντουσαν πως ζήτησε η αστυνομία την ακύρωση των εισιτηρίων, φοβούμενη επεισόδια στο γήπεδο, μιας και τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν ήταν στην κερκίδα που θα φιλοξενηθούν οι περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR.