Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR live streaming

Τζέριαν Γκραντ

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR live streaming

Sportal newsroom 09:13 - 29.03.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Βίρτους Μπολόνια στην Segafredo Arena έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR live streaming Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ, ταξιδεύει στην Μπολόνια, όπου το βράδυ της Παρασκευής (29/03, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague και οι «πράσινοι» στοχεύουν στην 21η νίκη στη διοργάνωση, που θα βοηθήσει να κάνει βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέο, βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής της χρονιάς.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Κώστας Σωτηρίου.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής