Μπάνκι: «Ο Αταμάν έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στον Παναθηναϊκό»

Λούκα Μπάνκι

i

Photo by Thiago Mora/Euroleague Basketball via Getty Images

Μπάνκι: «Ο Αταμάν έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 19:06 - 28.03.2024

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το παιχνίδι της Βίρτους με τον Παναθηναϊκό (29/3, 21:30) στη Μπολόνια, με τον Ιταλό κόουτς να αποθεώνει τους Πράσινους.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Ιταλός σχολίασε το παιχνίδι που ακολουθεί για τη Βίρτους, αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό (29/3, 21:30), με τον ίδιο να αποθεώνει τους Πράσινους και να τονίζει πως ο Εργκίν Αταμάν τους έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκα Μπάνκι:

Λούκα Μπάνκι

«Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα, παίρνοντας πολύτιμες νίκες, που τον φέρνουν δικαίως στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, χάρη στην επιθετικότητά τους στην άμυνα και την πάντα καλά ισορροπημένη επίθεση.

Θα είναι σίγουρα ένας σκληρός αντίπαλος, αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του στη βαθμολογία, όμως η θέλησή μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε ένα από τα εναπομείναντα ματς και να πιάσουμε την υψηλότερη δυνατή επίδοση ως ομάδα.

Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια για να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλό μας, χάρη και στην ενέργεια που θα μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να έχουμε ένα ακόμα βράδυ γεμάτο από έντονα συναισθήματα».

Από την πλευρά του ο Μπράιαντ Ντάνστον ανέφερε: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα σε ανοδική πορεία, που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι πολύ physical ομάδα, τόσο κάτω από το καλάθι, όσο και στην περιφερειακή άμυνα, με ταλαντούχους σουτέρ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στο κοινό μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για αυτούς».

Να σημειώσουμε πως ο μοναδικός παίκτης που θα απουσιάσει από πλευράς Βίρτους στη μάχη με το τριφύλλι είναι ο Νταβοντέι Κέικοκ.

Ντάνστον στο Sportal: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σλούκα - Πήρε μία δύσκολη απόφαση»
EUROLEAGUE

01:28 - 08.03.2024

Ντάνστον στο Sportal: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σλούκα - Πήρε μία δύσκολη απόφαση»

Ο Μπράιντ Ντάνστον της Βίρτους Μπολόνια μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Η επιστροφή στο φαληρικό γήπεδο και η απόφαση του κουμπάρου του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.