Ντάνστον στο Sportal: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σλούκα - Πήρε μία δύσκολη απόφαση»

Ντάνστον στο Sportal: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σλούκα - Πήρε μία δύσκολη απόφαση»

Sportal newsroom 01:28 - 08.03.2024

Ο Μπράιντ Ντάνστον της Βίρτους Μπολόνια μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Η επιστροφή στο φαληρικό γήπεδο και η απόφαση του κουμπάρου του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 74-69 της Βίρτους για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά πήρε τη 17η νίκη της στη διοργάνωση αφήνοντας την ομάδα του Λούκα Μπάνκι στο 17-11.

Ο Μπράιντ Ντάνστον μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα. Ο σέντερ της Βίρτους σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο και σχολίασε την απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Ήμασταν στατικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό για εμάς. Βάλαμε κάποια καλά σουτ, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για εμάς», τόνισε αρχικά στην κάμερα του Sportal o Μπράιντ Ντάνστον.

Ο σέντερ της Βίρτους επέστρεψε για μία ακόμη φορά στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αφού είχε περάσει στην ομάδα του Πειραιά δύο χρόνια. «Είναι πάντα πολύ όμορφο κάθε φορά που επιστρέφω και να παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό, με αυτή την ενέργεια. Ήθελα, όμως και να κερδίσει η ομάδα μου. Μου αρέσει να βλέπω κάποια γνώριμα πρόσωπα», σημείωσε ο έμπειρος παίκτης.

Ο Ντάνστον ρωτήθηκε και για την απόφαση του κουμπάρου του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα Σλούκα γι' αυτό. Πήρε μία σημαντική και δύσκολη απόφαση. Έκανε το καλύτερο που μπορούσε να τον ίδιο και την οικογένειά του», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ στην κάμερα του Sportal.

Ολυμπιακός - Βίρτους 74-69: «Τσάκισε» τους Ιταλούς με σπουδαίο Παπανικολάου και τώρα... ντέρμπι!