«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:20 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:23 - 08.03.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένοι με την αποθεραπεία του και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον «τεστάρουν» απέναντι στο Λαύριο (9/3). Τι γίνεται με Ουόκαπ και Μιλουτίνοφ...

Ο Ολυμπιακός έχει πληγωθεί από τους τραυματισμούς για ακόμα μια φορά, με τους Λαρεντζάκη, Ουόκαπ και Μιλουτίνοφ να βλέπουν το ματς με τη Βίρτους από την άκρη του πάγκου. Αυτό όμως φαίνεται πως αλλάζει, με τους παίκτες να δουλεύουν ακατάπαυστα για την επιστροφή τους.

Μάλιστα, η επιστροφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη δράση φαίνεται πως δεν αργεί, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι στην 12άδα για το ματς με το Λαύριο (9/3, 17:15) για την Stoiximan Basket League.

Η άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία της αποθεραπείας του και, εάν δεν αλλάξει ριζικά κάτι, αναμένεται να τον ρίξουν στα βαθιά στο παιχνίδι με το Λαύριο, προκειμένου να δουν και το πώς θα αντιδράσει και ο οργανισμός του.

Ακόμα και να μην παίξει πάντως με το Λαύριο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις αναμένεται να παίξει στο ντέρμπι της Πέμπτης (14/3) για την 29η αγωνιστική της Euroleague, παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί κάθε βοήθεια που θα μπορεί να βρει, καθώς η σημασία της αναμέτρησης είναι τεράστια!

Μπραζντέικις - Ουόκαπ - Λαρεντζάκης © Intime

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Τόμας Ουόκαπ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν κάθε μέρα την κατάστασή του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν «ρισκάρουν» την συμμετοχή του με το Λαύριο, πάντως ο ίδιος θέλει σαν τρελός να δώσει το «παρών» απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει.

Πετρούσεφ στο Sportal: «Κομβική για εμάς η άμυνα - Πρώτα το Λαύριο και μετά ο Παναθηναϊκός»
EUROLEAGUE

01:02 - 08.03.2024

Πετρούσεφ στο Sportal: «Κομβική για εμάς η άμυνα - Πρώτα το Λαύριο και μετά ο Παναθηναϊκός»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίρτους (74-69) και τόνισε ότι η άμυνα που έπαιξε η ομάδα του Πειραιά καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, για τον Μιλουτίνοφ χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή, καθώς ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί, όμως δουλεύει καθημερινά και κάνει συνεχόμενες θεραπείες, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού το συντομότερο δυνατό.

🔴Ολυμπιακός - Βίρτους 74-69: «Τσάκισε» τους Ιταλούς με σπουδαίο Παπανικολάου και τώρα... ντέρμπι!