Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ως το τέλος της regular season της Euroleague

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ως το τέλος της regular season της Euroleague

Sportal newsroom 00:09 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 08.03.2024

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Βίρτους Μπολόνια, για την 28η αγωνιστική της Euroleague Και με έξι «στροφές» για το τέλος παραμένουν σταθερά σε τροχιά τετράδας.

Η τελική ευθεία της regular season περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. Αυτό απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια ήταν must win, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να δείχνει χαρακτήρα και να φτάνει στη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με 74-69, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κάλυψαν και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου. Πλέον η συνέχεια περιλαμβάνει εξίσου απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης με το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, στην δεύτερη επιστροφή του Κώστα Σλούκα στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το φινάλε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Αναντολού Εφές, Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής απέναντι στην Βιλερμπάν, για να τελειώσει την regular season με ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, την 34η αγωνιστική, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού ως το τέλος της regular season της Euroleague:

29η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR

30η αγωνιστική: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

31η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

32η αγωνιστική: Παρτίζαν - Ολυμπιακός

33η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

34η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός - Βίρτους 74-69: «Τσάκισε» τους Ιταλούς με σπουδαίο Παπανικολάου και τώρα... ντέρμπι!