Πετρούσεφ στο Sportal: «Κομβική για εμάς η άμυνα - Πρώτα το Λαύριο και μετά ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 01:02 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:02 - 08.03.2024

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίρτους (74-69) και τόνισε ότι η άμυνα που έπαιξε η ομάδα του Πειραιά καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 74-69 τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τις 17 νίκες στη διοργάνωση, σε ένα ματς που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τον Τόμας Ουόκαπ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ βοήθησε σημαντικά στον αγώνα. Ο Σέρβος ψηλός σημείωσε επτά πόντους, μάζεψε επτά ριμπάουντ και είχε μία ασίστ στο ματς.

Ο Πετρούσεφ μίλησε μετά το τέλος του ματς στην εκπομπή Sportal Euroleague Show. «Είχα κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια, όπως ο τελικός Κυπέλλου. Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», τόνισε αρχικά ο Σέρβος.

Ο Πετρούσεφ ρωτήθηκε και για τις απουσίες της ομάδας του Πειραιά. «Έπρεπε να κάνουμε προσαρμογές γιατί μας έλειπαν πολλά γκαρντ. Το κομβικό ήταν η άμυνα όπου και εκεί που ανεβάσαμε την απόδοσή μας», σημείωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

«Θα είναι σπουδαίο να παίξουμε με πλεονέκτημα έδρας. Πρώτα έχουμε το Λαύριο, ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό», είπε ο Πετρούσεφ για το ντέρμπι που ακολουθεί με το τριφύλλι για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ολυμπιακός - Βίρτους 74-69: «Τσάκισε» τους Ιταλούς με σπουδαίο Παπανικολάου και τώρα... ντέρμπι!