Με Χάκετ και Κορντινιέ η Βίρτους κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ντάνιελ Χάκετ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Με Χάκετ και Κορντινιέ η Βίρτους κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Ιζαϊά Κορντινιέ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι για το παιχνίδι της Βίρτους απέναντι στον Παναθηναϊκό (29/3, 21:30).

Η Βίρτους Μπολόνια θα έχει κανονικά ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Ιζαϊά Κορντινιέ στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Χάκετ και ο Κορντινιέ ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους είχαν κρατήσει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα, με τον Λούκα Μπάνκι να μπορεί να υπολογίζει και στους δύο ποιοτικούς περιφερειακούς του για το παιχνίδι με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Αντίθετα, ο Ντεβόντε Κέικοκ παραμένει στα... πιτς και δεν θα βοηθήσει τη Βίρτους στο σπουδαίο αυτό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό είναι sold out, με τους φίλους της ιταλικής ομάδας να έχει σημαντική στήριξη από τους φιλάθλους της στο μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη των συλλόγων

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 2η θέση με 20 νίκες και 11 ήττες, ενώ η Βίρτους είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 17 νίκες και 14 ήττες.