Ο Παναθηναϊκός AKTOR πάει στην Μπολόνια όπως ποτέ ξανά φέτος - Πλήρης κόντρα στη Βίρτους

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πάει στην Μπολόνια όπως ποτέ ξανά φέτος - Πλήρης κόντρα στη Βίρτους

Ηλίας Λαλιώτης 20:14 - 27.03.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και για πρώτη φορά φέτος θα είναι πλήρης σε αγώνα της EuroLeague, ταξιδεύοντας την Πέμπτη (28/3) στην Μπολόνια για να αντιμετωπίσει τη Βίρτους.

Η τρίτη στροφή πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague, μοιάζει και η πιο σημαντική για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Μπολόνια την Βίρτους (Παρασκευή 29/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης και με νίκη στην πόλη όπου κατέκτησαν το τρίτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο το 2002, θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα από τα τρία που χρειάζονται ώστε να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αλλά και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη συγκυρία για τα φετινά δεδομένα. Για πρώτη φορά στη σεζόν φαίνεται πως θα έχει πλήρη την ομάδα του για αγώνα της EuroLeague!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, πριν την αυριανή πρωινή αναχώρηση για την Ιταλία. Και ο Τούρκος προπονητής είδε τους πάντες να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, χωρίς προβλήματα.

Μετά και τις επιστροφές των Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς με τον Προμηθέα, όπου απουσίασε για λόγους ξεκούρασης ο Τζέριαν Γκραντ, ο Αταμάν αναμένεται να έχει πλήρες ρόστερ - εκτός απροόπτου στην τελευταία προπόνηση στην Μπολόνια- κόντρα στη Βίρτους.

Ένα στοιχείο πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε πως φέτος ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς και ατυχίες, καθώς το προηγούμενο ματς που εμφανίστηκε πλήρης (αν και με τον Σλούκα ανέτοιμο ουσιαστικά) ήταν ο προημιτελικός με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις ο Βιλντόζα.

Οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους και εκατοντάδες φιλάθλους. 150 εξ αυτών θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας, ενώ πολλοί περισσότεροι έχουν ήδη κανονίσει μόνοι τους το ταξίδι στην Μπολόνια. Η ΚΑΕ είχε δεχθεί περισσότερα από 1000 αιτήματα για εισιτήρια το προηγούμενο διάστημα, αλλά με την Βίρτους να έχει ανακοινώσει ήδη sold out, στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού.