H Marca επιμένει για τον Χεζόνια: «Σκέφτεται ήδη τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για τα λεφτά»
i

© Intime

H Marca επιμένει για τον Χεζόνια: «Σκέφτεται ήδη τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για τα λεφτά»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:19 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 27.03.2024

Νέο δημοσίευμα και ανάλυση της Marca που παρουσιάζει τους λόγους που ο Μάριο Χεζόνια θα φύγει το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα (πλέον) από την Ισπανία προκύπτει η σχεδόν οριστική απόφαση του Μάριο Χεζόνια να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης με το που ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Η Marca αυτή τη φορά επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση που εξηγεί πως ο 29χρονος Κροάτης φόργουορντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Βασίλισσα, διότι δεν έχει νοιώσει πως δεν τον εκτιμούν και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη μη προσφορά νέου συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, όπως θεωρεί πως αξίζει, αλλά καθορίζεται η απόφασή του από μία επιθυμία του: Να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Στην πραγματικότητα το ισπανικό μέσο, δεν θεωρεί πως το πρόβλημα είναι το οικονομικό σκέλος και θεωρεί πως δεν έχει υπάρξει συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας κυρίως «γιατί ο Χεζόνια σκέφτεται ήδη τον Παναθηναϊκό», όπως αποκαλύπτει η Marca και από τους «πράσινους» θα προκύψει (αν δεν έχει προκύψει ήδη, όπως έχουν αναφέρει οι Ισπανοί στο παρελθόν) η πρόταση για τρία χρόνια έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Βέβαια, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, έχει εξηγήσει πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την μεταγραφολογία, ενώ έχει ξεκαθαρίσει πως όσον αφορά στα συμβόλαιο έχει στο μυαλό του την ανανέωση τριών παικτών που βρίσκονται ήδη στην ομάδα: Του Τζέιριαν Γκραν, του Κέντρικ Ναν και του Μάριους Γκριγκόνις. Και δεν επιβεβαιώνει φήμες και σενάρια.

«Αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague είναι τρομερό και πάει για... ρεκόρ!»
EUROLEAGUE

11:19 - 27.03.2024

«Αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague είναι τρομερό και πάει για... ρεκόρ!»

Πέρσι, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος στην Euroleague «και αν φέτος καταφέρει να παραμένει δεύτερος, τότε θα μιλάμε για μία τρομερή επίδοση και ένα μεγάλο ρεκόρ», όπως σημείωσε ο Ντονάτας Ουρμπόνας του Basketnews.

Ο Μάριο Χεζόνια πάντως, ο οποίος το 2021 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του στην Euroleague και σε 30 αγώνες με την Ρεάλ καταγράφει στη στατιστική του 13,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ. Είναι ένας από τους βασικούς λόγου που οι Μαδριλένοι κυριαρχούν στην κατάταξη και θα τερματίσουν πρώτοι, κάτι που και μαθηματικά πλέον είναι δεδομένο και θα διεκδικήσουν την back-to-back κατάκτηση της κορυφής. Τα κατάφεραν πέρσι στο Κάουνας και θέλουν να το επαναλάβουν φέτος στο Βερολίνο.