«Βόμβα» της Marca για Παναθηναϊκό: «Έχει κάνει πρόταση σε Ταβάρες και Χεζόνια» - Τα μυθικά ποσά που προσφέρει
i

© EuroLeague Basketball

«Βόμβα» της Marca για Παναθηναϊκό: «Έχει κάνει πρόταση σε Ταβάρες και Χεζόνια» - Τα μυθικά ποσά που προσφέρει

Γιώργος Γαβριλάκης 15:40 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 12.01.2024

Από την Ισπανία και συγκεκριμένα από δημοσίευμα της Marca προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει από τώρα πρόταση στους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, οι οποίοι το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες και τα ποσά υπέρογκα...

Κι ενώ η δράση στην EuroLeague για τη χρονιά που... τρέχει βαδίζει προς τα κρίσιμα παιχνίδια και την κορύφωση του ενδιαφέροντος, η ισπανική Marca έκανε μία παύση και μία ανάλυση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και η πρωτοπόρος της βαθμολογίας για τη σεζόν 2023-24. 

Κοίταξε προς το καλοκαίρι της Βασίλισσας, όταν σημαντικά στελέχη της μένουν ελεύθερα και μάλιστα αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα χαθούν κομβικοί παίκτες. Διότι, «ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πρόταση στον Έντι Ταβάρες και τον Μάριο Χεζόνια», όπως αποκαλύπτουν. 

Για τον Παναθηναϊκό η σχέση με τον Μάριο Χεζόνια είναι ξεκάθαρη και ισχυρή, από τον καιρό που φορούσε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ το ίδιο ξεκάθαρο είναι και το ενδιαφέρον της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τον Έντι Ταβάρες. Μόνο που η Marca ανεβάζει την... θερμοκρασία και κάνει λόγο για επαφές που έχουν ξεκινήσει ήδη! 

«Δύο εκατομμύρια στον Χεζόνια και τρία στον Ταβάρες»

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του έγκριτου ισπανικού μέσου αναφέρει πως «οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Ταβάρες για επέκταση του συμβολαίου του είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν αλλά διακόπηκαν. Και από τότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο». 

Το οικονομικό ήταν ένα στοιχείο που «πάγωσε» τις συζητήσεις με την νυν ομάδα του 31χρονου σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά αυτές έχει σκοπό να τις... ξεπαγώσει ο Παναθηναϊκός για λογαριασμό του. Διότι, όπως η Marca προσθέτει στην περίπτωση του Ταβάρες «ζητάει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, αλλά τον Παναθηναϊκό να του τα έχει ήδη προσφέρει». 

Έντι Ταβάρες, η... επιστροφή: Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε «ποιος είναι» και «τι μπορεί να κάνει» (vid)
EUROLEAGUE

14:25 - 12.01.2024

Έντι Ταβάρες, η... επιστροφή: Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε «ποιος είναι» και «τι μπορεί να κάνει» (vid)

Έψαχνε εδώ και εβδομάδες μία εντυπωσιακή εμφάνιση και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης, τη μέρα που συνάντησε την Βαλένθια, με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ εξήγησε με πράξεις πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ψηλός. Ειδικά όταν η ομάδα του τον έχει ανάγκη...

Όσον αφορά στην περίπτωση του Χεζόνια, «ο Παναθηναϊκός δίνει κλειστό τριετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά», ενώ αναφέρονται μέσα στο κείμενο και τα συναισθήματα του Κροάτη για την ομάδα της Αθήνας και τους φιλάθλους της

Στην πορεία της ανάλυσης των Iσπανών δημοσιογράφων για την Ρεάλ, τονίζεται η ανάγκη για ανανέωση του συμβολαίου του Βινσάν Πουαριέ, παρά το αυξημένο του κασέ, κυρίως γιατί στη Μαδρίτη θεωρούν δεδομένο ότι ο Ταβάρες θα φύγει από τη Βασίλισσα και ο Γάλλος θα κληθεί να καλύψει εξ ολοκλήρου το κενό του από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζάναν Μούσα, που ειδικά αν αποχωρήσει ο Χεζόνια θα είναι απαραίτητος και ακόμα περισσότερο αναβαθμισμένος στο μέλλον.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!