Ο γιος του Ναν με βαμμένο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ - Η κίνηση του Αμερικανού που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον
i

© Intime

Ο γιος του Ναν με βαμμένο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ - Η κίνηση του Αμερικανού που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον

Γιώργος Γαβριλάκης 12:50 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 12.01.2024

Ο Κέντρικ Ναν αισθάνεται άνετα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποδείξει όσα η αξία του ορίζει, ενώ τώρα έχει και για συντροφιά του στην Αθήνα τον μονάκριβο γιο του. Ο 6χρονος Κίραν εγκαταστάθηκε, βρήκε σχολείο, κάνει βόλτες στο ΟΑΚΑ παρέα με τον πατέρα του και οι δυο τους σύντομα θα κληθούν να αποφασίσουν αν έχουν μακροπρόθεσμα πλάνα στην Ελλάδα.

Στα ευρωπαϊκά παρκέ ο Κέντρικ Ναν δεν χρειάστηκε δα και κανένα μεγάλο χρονικό περιθώριο για να προσαρμοστεί. Αν και τα δεδομένα ήταν πρωτόγνωρα γι' αυτόν, μιας και δεν είχε φύγει ποτέ του μακριά από το ΝΒΑ μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να έρθει στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι όμως, παραμένει το ίδιο -μέσες άκρες- και το ταλέντο του είναι αρκετό για να διαχειριστεί τις συνθήκες που θέτουν οι αγώνες και το επίπεδο των «πρασίνων» στην EuroLeague

Εκτός γηπέδου, αρχίζει επίσης να αισθάνεται άνετα με το περιβάλλον του. Πόσο μάλλον πλέον, που έχει μαζί του τον Κίραν. Τον μονάκριβο εξάχρονο γιο του, ο οποίος πλέον βρίσκεται μαζί του στην Αθήνα και μάλιστα θα εγκατασταθεί μόνιμα. Βρήκε σχολείο και θα τελειώσει εδώ τη χρονιά του. Όπως εδώ θα την τελειώσει και ο Κέντρικ Ναν, τον οποίο βέβαια ο Παναθηναϊκός ήδη αρχίζει να σκέφτεται ως εκπρόσωπο και ηγετική φυσιογνωμία και για το μέλλον! 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αποφάσεις, ούτε... ουσιαστικές κινήσεις. Υπάρχουν όμως, σκέψεις που θα μετατραπούν άμεσα σε συζητήσεις και ο Κέντρικ μαζί με τον Κίραν -κάποια στιγμή- θα κληθούν να αποφασίσουν αν στην Ελλάδα μπορούν να παρατείνουν (για μερικά χρόνια ακόμα) την παραμονή τους. Η κοινή του φωτογραφία όμως, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μονακό και της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού, με τον Κίραν βαμμένο σαν υπερήρωας της Marvel, δημιουργεί την πεποίθηση ότι ίσως το κλίμα της Αθήνας είναι ιδανικό και για τους δύο Ναν. Τον μεγάλο και τον μικρό. 

Η Μονακό «υποκλίθηκε» στον Λεσόρ: «Πρέπει να βγάλεις το καπέλο σου για το πόσο καλός παίκτης είναι»
EUROLEAGUE

23:59 - 11.01.2024

Η Μονακό «υποκλίθηκε» στον Λεσόρ: «Πρέπει να βγάλεις το καπέλο σου για το πόσο καλός παίκτης είναι»

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε τη διαφορά απέναντι για τον Παναθηναϊκό AKTOR, οδηγώντας την ομάδα του σε εμφατική νίκη απέναντι στη Μονακό, με τους Μονεγάσκους να έχουν μόνο καλά λόγια για την αξία του.

Ο σταρ του Παναθηναϊκού, γεννημένος στο Σικάγο του Ιλινόις, μεγαλώνει μόνος του τον μικρό Κίραν, με την βοήθεια βέβαια της οικογένειάς του (του πατέρα και των αδελφών του), αλλά όχι της μητέρας του μικρού. Με την οποία δεν έχουν καμία επαφή και μάλιστα μία δικαστική διαμάχη του έχει δώσει την αποκλειστική επιμέλεια και σύμφωνα με τις νομικές αποφάσεις και τα δικαστικά μέτρα η πρώην σύντροφός του δεν έχει το δικαίωμα να έρχεται καν σε επαφή ούτε με τον ίδιο, ούτε με το παιδί της. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!