«H Ρεάλ θέλει να κρατήσει τον Χεζόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο»

«H Ρεάλ θέλει να κρατήσει τον Χεζόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:19 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 20.12.2023

Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε συζητήσεις με τον Έλληνα ατζέντη του Μάριο Χεζόνια για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κροάτη φόργουορντ, μόνο που υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, αλλά και η παρουσία του Παναθηναϊκού που περιπλέκει την κατάσταση.

Η σύνδεση του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ενεργή, αλλά είναι χρόνια και αφορά το συναισθηματικό δέσιμο των δύο πλευρών. Ειδικά αυτό του Κροάτη φόργουορντ με τους φιλάθλους των «πρασίνων», που προσφάτως εκφράστηκε με πράξεις τη μέρα που η Ρεάλ του Super Mario αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ για αγώνα της EuroLeague

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Βασίλισσας στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής ιστοσελίδας encestando.es η διοίκηση της Ρεάλ και συγκεκριμένα οι Χουάν Κάρλος Σάντσες και Αλμπέρτο Ερέρος συναντήθηκαν με τον Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Χεζόνια. 

Μόνο που -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- προέκυψε σημαντική απόσταση στο οικονομικό κομμάτι για μία αρχική συμφωνία εν όψει του καλοκαιριού, που απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσει ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδια. 

Σε αυτή την ιστορία φαίνεται πως εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός (από τώρα), καθώς όπως αναλυτικά αναφέρει το encestando «οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και ο Παναθηναϊκό που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μαζί του, είναι η ομάδα του να προηγείται στην κούρσα της διεκδίκησής του».

Στο Μονακό ο Παναθηναϊκός για μία τολμηρή νίκη κόντρα στην παρέα του Μάικ Τζέιμς
EUROLEAGUE

10:26 - 20.12.2023

Στο Μονακό ο Παναθηναϊκός για μία τολμηρή νίκη κόντρα στην παρέα του Μάικ Τζέιμς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μονακό (20/12, 20:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζεται και στον Μάριους Γκριγκόνις. Το παιχνίδι απαιτεί υπεροπλία και επιλογές κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς, πέραν από πρώην παίκτη τους Παναθηναϊκού, είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Επίσης, αναφέρεται πως λόγω της πολύ καλής σεζόν που πραγματοποιεί φέτος ο Χεζόνια και ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκει στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ρεάλ θα προσπαθήσει να ανεβάσει το κασέ του, κάτι που ίσως προβληματίσει τους Μαδριλένους, αλλά όχι τον Παναθηναϊκό, που από το περασμένο καλοκαίρι έχει δείξει τη διάθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και το ίδιο προβλέπεται πως θα κάνει και στο άμεσο μέλλον. 

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!