Ο Χεζόνια... συγχρονίστηκε με το ΟΑΚΑ τραγουδώντας σύνθημα παρέα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν το τζάμπολ (vid)

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Χεζόνια... συγχρονίστηκε με το ΟΑΚΑ τραγουδώντας σύνθημα παρέα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν το τζάμπολ (vid)

Sportal newsroom 20:02 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 08.12.2023

Ο Μάριο Χεζόνια έδειξε για ακόμα μια φορά την... πράσινη τρέλα του, καθώς πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης τραγουδούσε συνθήματα της «πράσινης» κερκίδας.

Η σχέση του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13 είναι ιδιαίτερη και ο Κροάτης φόργουορντ φροντίζει να το δείχνει κάθε στιγμή. Είτε μέσα από τα social media, είτε με την παρουσία του στην Αθήνα. Όπως συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR.

O Super Mario αποθεώθηκε από τον κόσμο, πριν αλλά και μετά το παιχνίδι, με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα και με μια του κίνηση να δείχνει πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα συναντηθούν εκ νέου. Άλλωστε το συμβόλαιο του Χεζόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς.

Ο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά. Την ώρα που ο Τσους Ματέο έδινε οδηγίες στους παίκτες πριν από το τζάμπολ, ο Κροάτης λικνιζόταν στους ρυθμούς των συνθημάτων της θύρας 13, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις που έδειχναν πόσο απολάμβανε την ατμόσφαιρα.

Ακόμα μια απόδειξη της Παναθηναϊκής... τρέλας του Χεζόνια!