Σερέλης στο Sportal Euroleague Show: «Χάσαμε δίκαια - Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο ημίχρονο»

Σερέλης στο Sportal Euroleague Show: «Χάσαμε δίκαια - Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο ημίχρονο»

Κώστας Σωτηρίου 01:20 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 12.12.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε ζωντανά στη κάμερα του Sportal Euroleague Show και σχολίασε τα όσα έγιναν στο παρκέ του ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ, με τον Χρήστο Σερέλη, τον άμεσο συνεργάτη του Εργκίν Αταμάν, να σχολιάζει τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Sportal Euroleague Show:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύυτερο δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε στη Ρεάλ τη συνατότξτα να πάρει διαφορά. Χάσαμε δίκαια. Θεωρώ πως δείξαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες, κάτι που δεν έγινε.

Γενικότερα είναι ένα πρόβλημα που έχουμε όλο το χρόνο. Και όταν παίξαμε καλή άμυνα δεν το κάναμε για 40’. Το είχαμε πει και όταν κερδίζαμε. Δεν είναι η σκληράδα στα χαρακτηριστικά των παιδιών. Είναι πρόβλημα το ότι δεν χρησιμοποιούμε τα φάουλ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε 3 φάουλ να δώσουμε. Πάλι σήμερα δεν τα χρησιμοποιήσαμε σωστά. Ακόμα και μια επίθεση στο τέλος δεν την κάναμε σωστά. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν άμεσα.

Παίξαμε με την κορυφαία ομάδα της διοργάνωση. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Σήμερα πήραμε ένα μάθημα πως δεν πρέπει να κοιτάζουμε πολύ ψηλά. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για να θεωρηθούμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας. Κάναμε και λάθη στην άμυνα και δίνουμε σουτ σε παίκτες που δεν πρέπει.

Είχαμε πολλά εντός και θα ερχόντουσαν και τα εκτός. Χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Αν είμαστε έτοιμοι μπορούμε παντού να κερδίσουμε.

Άμα δεις από τα στατιστικά είδες πως είχαμε χαμηλό ποσοστό στα σουτ. Με την Ρεάλ είναι δύσκολο να βρεις φάσεις στη ρακέτα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με πικ εν ρολ και να πάμε σε δεύτερο και τρίτο, ώστε να κουράσουμε τον Ταβάρτες. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε. Στο δεύτερο όχι».

🔴Παναθηναϊκός - Ρεάλ 78-90: Sportal Euroleague Show - Δεν άντεξε με ε-Ναν κόντρα στους πολλούς...