Χεζόνια: «Πήγα να βρω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι»

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Χεζόνια: «Πήγα να βρω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:45 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 12.12.2023

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στην κάμερα του Sportal, αποκαλύπτοντας πως πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε πάει να βρει τους οπαδούς.

Ο Μάριο Χεζόνια δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το πόσο αγαπάει τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. 

Ακόμα και μετά από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, στο οποίο μάλιστα σκόραρε 19 πόντους, ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη του για τον κόσμο, πηγαίνοντας προς τους οπαδούς και λέγοντάς τους πως «θα τα ξαναπούμε». 

Βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να μοιράσει αγάπη… και μέσα από την κάμερα του Sportal, όπου μάλιστα αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι συναντήθηκε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριο Χεζόνια στην κάμερα του Sportal και την Αντιγόνη Ζαχάρη: 

«Νιώθω τέλεια που επέστρεψα, έχουν πολύ μεγάλο αριθμό κόσμου, έχουν κάνει πολλές αλλαγές που αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν. Πρέπει να έχουν υπομονή με την ομάδα, είναι καινούργια ομάδα. Θα γίνουν όλο και καλύτεροι

Πήγα να τους βρω [τους οπαδούς] και πριν το παιχνίδι, καθώς επέστρεψα και με υποδέχθηκαν μετά τις κακές στιγμές της ζωής μου. Ήταν οι πρώτοι που με υποδέχθηκαν. Πάντα με στήριζαν όπου και να έπαιζα. Και όταν γύρισα,  ήμουν πολύ ευγνώμων και ήθελα να τους ανταμείψω γιατί αξίζουν αυτές τις στιγμές και να αρχίσουν να κερδίζουν ξανά».

🔴Παναθηναϊκός - Ρεάλ 78-90: Sportal Euroleague Show - Δεν άντεξε με ε-Ναν κόντρα στους πολλούς...