Τρέλα των Ισπανών με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και με τη Ρεάλ: «Τι έκαναν στο κέντρο του παρκέ μπροστά στους πιο τρομακτικούς οπαδούς στην Ευρώπη» (vid)

Τρέλα των Ισπανών με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και με τη Ρεάλ: «Τι έκαναν στο κέντρο του παρκέ μπροστά στους πιο τρομακτικούς οπαδούς στην Ευρώπη» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:20 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 08.12.2023

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν «Siuuu» και μπορεί να έχουν κάνει πολλές φορές τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι Ισπανοί σημείωσαν πως αυτή τη φορά τόλμησαν να το κάνουν μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον βίο του στη Μαδρίτη (2009-2018) και την πολιτεία του στην Ρεάλ (311 γκολ σε 292 ματς), έχει εμπνεύσει μία ολόκληρη γενιά αθλητών και οι νυν του μπασκετικού τμήματος της Βασίλισσας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. 

Έτσι, λίγο πριν διαβούν την διαδρομή από τα αποδυτήρια μέχρι τη σάλα του ΟΑΚΑ, πριν ξεκινήσει δηλαδή η αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγκαλιάστηκαν στη φυσούνα, έτρεξαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, ο Σέρχιο Γιουλ έδωσε τον ρυθμό και όλοι μαζί οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν «SIUUU». Δηλαδή τον πανηγυρισμό που έχει εμπνευστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τον εκτελεί πιστά μετά από κάθε του γκολ.  

Για τους Ισπανούς πάντως, το να βλέπουν οι παίκτες της Ρεάλ να κάνουν αυτή την τελετουργική κίνηση, δεν ήταν η πρώτη φορά. Μόνο, που ίσως δεν περίμεναν να το κάνουν μέσα σε ένα «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ. Η As εντυπωσιάστηκε από την τόλμη των Μαδριλένων, αλλά και από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «πράσινοι» οπαδοί σε ένα κατάμεστο γήπεδο στο πρώτο sold out της χρονιάς. Γι' αυτό και αφιέρωσαν στην ηλεκτρονική έκδοση του μέσου ένα θέμα με τίτλο: «Τι έκαναν στο κέντρο του παρκέ οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά στους πιο τρομακτικούς οπαδούς στην Ευρώπη»

Για την έβδομη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην... επικίνδυνη Μπάγερν - Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πετρούσεφ
EUROLEAGUE

10:26 - 08.12.2023

Για την έβδομη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην... επικίνδυνη Μπάγερν - Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πετρούσεφ

Χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ διαθέσιμο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (8/12, 21:15, NovaSports prime) την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Στο τέλος της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ είχε κερδίσει το ματς, η κερκίδα των φανατικών του Παναθηναϊκού συνέχισε να τραγουδά και εν μέρει το έκανε για τον Μάριο Χεζόνια! 

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!