Σοκαρισμένοι στην Παρτίζαν, έσπασε το πόδι του ο Αβράμοβιτς!
i

© Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal.rs

Σοκαρισμένοι στην Παρτίζαν, έσπασε το πόδι του ο Αβράμοβιτς!

Γιάννης Πάλλας 01:09 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:09 - 08.12.2023

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Αρμάνι και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα και αποχή δυο μηνών

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται στην Παρτίζαν, καθώς δεν μπόρεσαν να χαρούν τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Αλέκσα Αβράμοβιτς στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, «γύρισε» πολύ άσχημα τον αστράγαλό του και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Όπως ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής γκαρντ έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό κάταγμα, που όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες!

«Ο τραυματισμός του Αλέξα είναι σοβαρός. Πρέπει να έσπασε το πόδι του και δυστυχώς του έχουν συμβεί πολλά δυσάρεστα τα τελευταία δύο χρόνια. Λυπάμαι πολύ για τον ίδιο», δήλωσε ο προπονητής της Παρτίζαν.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που ένας τραυματισμός θα κοστίσει στον Αβράμοβιτς να αγωνιστεί για καιρό. Την περσινή σεζόν είχε χτυπήσει στο χέρι του, μένοντας εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ στην αρχή της φετινής σεζόν υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Ταβάρες: «Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια ματς, χάρηκα που επιτέλους νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ» (vid)
EUROLEAGUE

00:44 - 08.12.2023

Ταβάρες: «Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια ματς, χάρηκα που επιτέλους νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δύο νίκες στην Αθήνα κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ο Έντι Ταβάρες τόνισε ότι ήταν σημαντικά αποτελέσματα για την ομάδα του. Δείτε τι είπε ο σέντερ των Ισπανών στην κάμερα του Sportal.gr.

Ο Ομπράντοβιτς πλέον θα πρέπει να βρει τη λύση εκ των έσω για να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό που δημιουργεί η απουσία του διεθνή Σέρβου.