Ταβάρες: «Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια ματς, χάρηκα που επιτέλους νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ» (vid)

Ταβάρες: «Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια ματς, χάρηκα που επιτέλους νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ» (vid)

Sportal newsroom 00:44 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:28 - 08.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δύο νίκες στην Αθήνα κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ο Έντι Ταβάρες τόνισε ότι ήταν σημαντικά αποτελέσματα για την ομάδα του. Δείτε τι είπε ο σέντερ των Ισπανών στην κάμερα του Sportal.gr.

Πανευτυχής ήταν ο Έντι Ταβάρες έπειτα από τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε ότι απολαμβάνει αυτά τα παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα, ενώ αποκάλυψε ότι η χαρά του ήταν διπλή σε αυτή τη διαβολοβδομάδα, αφού έπειτα από χρόνια στην Μαδρίτη κατάφερε να πάρει νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού: 

«Ήταν πολύ ωραίο να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Απολαμβάνω τα παιχνίδια κόντρα σε αυτούς τους οπαδούς και είναι ωραίο να βλέπω το γήπεδο γεμάτο. Οι δύο νίκες σημαίνουν πολλά για εμάς. Ειδικά με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ενώ είμαι στην ομάδα 7 χρόνια, δεν είχα κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Επιτέλους πήρα την πρώτη μου νίκη. Είναι δύσκολο να παίρνουμε νίκες στα δύο αυτά γήπεδα και είμαι χαρούμενος».

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, είπε: 

«Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν πάντα καλά κόντρα στον πρώτο. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, κάναμε δυνατό παιχνίδι και κάθε ομάδα είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει».

Για την ισορροπία στο επιθετικό και αμυντικό παιχνίδι της Ρεάλ:

«Είναι φοβερή. Όταν αμυνόμαστε παίρνουμε τα ριμπάουντ και έχουμε φοβερούς παίκτες που τρέχουν στο γήπεδο και μπορούν να ανοίξουν το παιχνίδι μας».

Sportal Euroleague Show: Με... έ-Ναν κόντρα στους πολλούς ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης