Το βίντεο με το «θα τα πούμε» του Χεζόνια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Το βίντεο με το «θα τα πούμε» του Χεζόνια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:11 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 08.12.2023

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάριο Χεζόνια πήγε προς την κερκίδα των «πρασίνων» για να θυμηθεί την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και να τους θυμίσει την δική του... τρέλα με τον Παναθηναϊκό!

O Μάριο Χεζόνια δεν έχει φάει δα και τα νιάτα του στο ΟΑΚΑ. Έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ούτε καν για μία ολόκληρη σεζόν. Τον Φεβρουάριο του 2021 ήρθε στην Ελλάδα, ντύθηκε στα... πράσινα και το καλοκαίρι του ίδιου έτους έφυγε. Αρχικά για το Καζάν της Ρωσίας, όπου αγωνίστηκε μία σεζόν με την Ούνιξ και ακολούθως για τη Μαδρίτη, όπου συνεχίζει να κατοικεί και να αγωνίζεται με τη Ρεάλ

Η σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό όμως, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, πηγάζει από ένα σημείο που βρίσκεται χρονικά σε μία εποχή προτού αγωνιστεί στην ομάδα. Προτού παίξει ως οικοδεσπότης στο ΟΑΚΑ. Από την στιγμή που είχε βιώσει την ατμόσφαιρα της πράσινης κερκίδας ως νεαρός αθλητής της Μπαρτσελόνα. Η συμπάθειά του για τον Παναθηναϊκό, στην πορεία έγινε... αγάπη και οι φίλοι της ομάδας μοιραία σκέφτονται πως πλησιάζει η ώρα να δουν το Super Mario να επιλέγει και πάλι το «τριφύλλι» για σταθμό της πλούσιας καριέρας του. 

Και η πεποίθησή τους αυτή δεν προέρχεται απλώς από το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά επειδή με τον τρόπο του τους ενημέρωσε ότι -αργά ή μάλλον γρήγορα- θα συμβεί! Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ο νικητής με την Βασίλισσα, Μάριο Χεζόνια, κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φανατικοί υποστηριχτές των «πρασίνων» και με ένα νόημα και μία χειρονομία... όλο νόημα, δεν τους είπε «αντίο», αλλά «εις το εισ το επανιδείν». 

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!