Το ευχαριστήριο μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στον κόσμο για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Το ευχαριστήριο μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στον κόσμο για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 18:30 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 08.12.2023

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR γέμισε το ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η «πράσινη» ΚΑΕ τον ευχαρίστησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν τα κατάφερε απέναντι στη «διαστημική» Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε με 90-78 στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague. Αποτέλεσμα που τον «έριξε» βαθμολογικά με ρεκόρ 6-7 και καθιστά απαραίτητη την επιστροφή στις νίκες την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία. 

Παρά την ήττα η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετική, με 18.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες να κάνουν το πρώτο sold out της σεζόν και να έχουν άψογη συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Με ανάρτηση στα social media μιας φωτογραφίας που έγραφε «Thank you» και το εξής σχόλιο: «Η απόλυτη ατμόσφαιρα! Σας ευχαριστούμε όλους, τα λέμε την Κυριακή» (σ.σ. το Τριφύλλι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 20:15 για τη Basket League).

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού AKTOR, Bασίλης Παρθενόπουλος, παρακολούθησε το παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στη Ρεάλ με τον διευθυντή μπάσκετ των Μαδριλένων, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ.