Ο Ντόντσιτς επέλεξε τον MVP της Euroleague, θυμήθηκε τον αγαπημένο του Σπανούλη και την κατάκτηση του 2018 (vids)

Ο Ντόντσιτς επέλεξε τον MVP της Euroleague, θυμήθηκε τον αγαπημένο του Σπανούλη και την κατάκτηση του 2018 (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:39 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 27.03.2024

Απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα κι αφού ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς «προφήτευσε» τις τέσσερις ομάδες που θα πάνε στο Final Four, τώρα επέλεξε τον MVP της τρέχουσας σεζόν, τους αγαπημένους του όλων των εποχών και έκανε μία στιγμιαία αναδρομή στην τρομερή πορεία που έκανε με την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από έξι χρόνια!

Μία μέρα μετά τα προγνωστικά του για το Final Four της Euroleague και την τοποθέτηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες της τελικής φάσης, o σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πολλάκις έχει δηλώσει πως προτιμά να βλέπει αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη παρά του ΝΒΑ, κλήθηκε και απαντήσει σε τρία βασικά ερωτήματα:

Α) Ποιος είναι ο MVP της τρέχουσας περιόδου, Β) Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών και Γ) ποια είναι η αγαπημένη του στιγμή στην Euroleague.

Κι αν εξαιρέσουμε το πρώτο και το τελευταίο ερώτημα, χρειάστηκε χρόνο για να διαλέξει τον... ήρωά του.

Κατ' αρχάς, ξεκαθάρισε πως στα μάτια του ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2023-24 «είναι ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης». Δηλαδή, ο άνθρωπος που παρέα του πήρε και αυτός το βαρύτιμο τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης του 2018. Και αυτή (προφανώς) ήταν η αγαπημένη του στιγμή στην Euroleague και η απάντησή του στο τρίτο ερώτημα που του τέθηκε.

Το... ενδιάμεσο όμως, στο οποίο έπρεπε να απαντήσει ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, χρειάστηκε λίγο πιο αναλυτική σκέψη. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπηλής ανάλυσής του, πέρασε όλες τις θρυλικές μορφές στην διοργάνωση και κατέληξε σε... δύο.

Ο Ντόντσιτς για τον Ίρβινγκ: «Αυτός είναι ο Batman, εγώ είμαι ο Robin» (vids)
NBA

10:23 - 27.03.2024

Ο Ντόντσιτς για τον Ίρβινγκ: «Αυτός είναι ο Batman, εγώ είμαι ο Robin» (vids)

Με τον ενθουσιασμό της νίκης στο Σακραμέντο ο Λούκα Ντόντσιτς εξήγησε πόσο πολύ απολαμβάνει την συνεργασία του με τον Κάιρι Ιρβινγκ στους Μάβερικς και έδωσε... ρόλους σε αυτόν και στον συμπαίκτη του.

«Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Σέρχιο Γιουλ», αποκρίθηκε ο 25χρονος Σλοβένος, ο οποίος φέτος στον «μαγικό πλανήτη» καταγράφει στη στατιστική του 33,9 πόντους, 9,8 ασίστ και 9,1 ριμπάουντ και είναι έτοιμος να προσφέρει στους Ντάλας Μάβερικς μία θέση στα Playoffs του ΝΒΑ.