Πιο θορυβώδες γήπεδο της αγωνιστικής το ΟΑΚΑ - Η στιγμή που «ξεκούφανε» όλη την Ευρώπη

Πιο θορυβώδες γήπεδο της αγωνιστικής το ΟΑΚΑ - Η στιγμή που «ξεκούφανε» όλη την Ευρώπη

Ηλίας Λαλιώτης 20:19 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 27.03.2024

Στην κορυφή των... ντεσιμπέλ για την 31η αγωνιστική της EuroLeague το ΟΑΚΑ και ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αποτελεί κοινή παραδοχή των φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη πως το ΟΑΚΑ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην EuroLeague. Συνέβαινε διαχρονικά και πολλοί σπουδαίοι αντίπαλοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται.

Ειδικά τη φετινή σεζόν, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR να έχει επιστρέψει για τα καλά στο γήπεδο και να κάνει πλέον το ένα sold out μετά το άλλο, οι στιγμές που ζουν ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του είναι μοναδικές.

Η απόδειξη ήρθε μέσω της μέτρησης των ντεσιμπέλ που γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές σε όλα τα γήπεδα της Euroleague.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο κόσμος του βρέθηκαν στην πρώτη θέση, στο πλαίσιο της 31η στροφής της EuroLeague.

Το «τριφύλλι» πήρε την πρωτιά με 98,79 ντεσιμπέλ κατά μέσο όρο στον αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα, όπως έδειξαν οι μετρήσεις. Ακολούθησε η έδρα της Παρτιζάν με 97,55 στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τρίτη ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας με 95,96 ντεσιμπέλ μέσο όρο στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Μάλιστα, η στιγμή που ξεπέρασε κάθε άλλη ήταν επίσης στο ΟΑΚΑ. Στο κάρφωμα του Κέντρικ Ναν που έκανε το σκορ 81-73, τα ντεσιμπέλ στο ΟΑΚΑ έφτασαν τα 101,6, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο.