Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον «τελικό της χρονιάς» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον «τελικό της χρονιάς» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 18:43 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 29.03.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει το πλεονέκτημα έδρας στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους κι εκτός από περίπου 500 φιλάθλους θα έχει μαζί του και τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε χθες το πρωί στην Μπολόνια γνωρίζοντας πως έχει μπροστά του έναν μεγάλο «τελικό» κόντρα στη Βίρτους (21:30), ώστε αν κερδίσει να έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας και τη δεύτερη θέση.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague και κυρίως τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν, ωστόσο, έχει γίνει ουσιαστικά και μονόδρομος το 3 στα 3 μέχρι το τέλος για να μη βρεθεί εκτός τετράδας. Μετατρέποντας τον αποψινό αγώνα (29/3, 21:30) σε «τελικό της χρονιάς».

Γι' αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βρεθεί για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Παναθηναϊκού και ταξιδεύει σήμερα για την Μπολόνια. Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού είχε κάνει κάτι ανάλογο στις νίκες σε Μονακό και Μιλάνο, ενώ πήγε πρόσφατα και στο ΣΕΦ.

Μια κίνηση που θέλει να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Στο οποίο, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει σίγουρα περίπου 500 φιλάθλους στο πλευρό του, αν και στην Μπολόνια έχουν ταξιδέψει συνολικά περισσότεροι από 1.000 και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν στο γήπεδο, αν και ήδη έχει ανακοινωθεί sold out.

Η Βίρτους Μπολόνια ακύρωσε εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

15:49 - 29.03.2024

Η Βίρτους Μπολόνια ακύρωσε εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό

Σοκ για αρκετούς Έλληνες φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που είχαν ταξιδέψει στην Μπολόνια, αφού είδαν τα εισιτήρια που είχαν εξασφαλίσει διαδικτυακά να ακυρώνονται λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Βίρτους.