Η Βίρτους Μπολόνια ακύρωσε εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό

Η Βίρτους Μπολόνια ακύρωσε εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 15:49 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 29.03.2024

Σοκ για αρκετούς Έλληνες φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που είχαν ταξιδέψει στην Μπολόνια, αφού είδαν τα εισιτήρια που είχαν εξασφαλίσει διαδικτυακά να ακυρώνονται λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Βίρτους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, έχοντας μπροστά του έναν μεγάλο «τελικό».

Η τρίτη στροφή πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague, μοιάζει και η πιο σημαντική για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Μπολόνια την Βίρτους (Παρασκευή 29/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική και με νίκη στην πόλη όπου έραψαν στη φανέλα το τρίτο αστέρι (το 2002), θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα από τα τρία που χρειάζονται ώστε να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αλλά και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του, καθώς πολλοί φίλαθλοι είχαν σημαδέψει το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και πολλούς μήνες. Στην ιταλική πολή έχουν βρεθεί πάνω από 1.000 Έλληνες, με την ΚΑΕ να έχει εξασφαλίσει περίπου 500 εισιτήρια.

Κάποιοι έκαναν το ταξίδι ελπίζοντας πως θα βρουν... άκρη για να μπουν στο γήπεδο λίγο πριν το τζάμπολ, ενώ άλλοι είχαν κλείσει εισιτήριο από διαδικτυακές πλατφόρμες που συνεργάζονται με τη Βίρτους και εξασφάλισαν τη θέση τους στη «Virtus Segafredo Arena» ανάμεσα σε φίλους της ιταλικής ομάδας. Ή έτσι νόμιζαν...

Κι αυτό γιατί ανήμερα του αγώνα περίμενε πολλούς από αυτούς μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς η Βίρτους Μπολόνια αποφάσισε να ακυρώσει λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα εισιτήρια όσων τα είχαν κλείσει με ελληνική ταυτότητα και να τους επιστρέψει τα χρήματα.

Βέβαια, πέρα από κάποιους Έλληνες που μένουν στην Ιταλία, πολλοί έκαναν το δαπανηρό ταξίδι στην Μπολόνια έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο του αγώνα και με μια πρωτοφανή απόφαση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τους αφήνει εκτός γηπέδου.