Η Φενέρμπαχτσε έκανε... ταμείο με τον Αλί Κοτς και έκλεισε με γεύμα τη σεζόν

Η Φενέρμπαχτσε έκανε... ταμείο με τον Αλί Κοτς και έκλεισε με γεύμα τη σεζόν

Γιάννης Πάλλας 17:44 - 12.06.2023

Δεν μπόρεσε η Φενέρμπαχτσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Τουρκία και η σεζόν ολοκληρώθηκε με μια συνάντηση παρουσία του προέδρου Αλί Κοτς και ένα γεύμα που ακολούθησε

Με τον πρόεδρο Αλί Κοτς συναντήθηκαν ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Τουρκικής ομάδας συνομίλησε με όλους για την χρονιά που τελείωσε, όπου η Φενέρ δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final-4 της EuroLeague σε μια συγκλονιστική σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αποκλείστηκε με 3-1 από την Αναντολού Εφές, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Είναι προφανές ότι η σεζόν δεν ήταν επιτυχημένη για την Φενέρμπαχτσε τηρουμένων των αναλογιών και του μπάτζετ που είχε η ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πολλοί τραυματισμοί αποτέλεσμαν έναν σοβαρό λόγο για να μην υλοποιηθούν οι μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν φέτος.

Μετά το... ταμείο που έγινε από τον Αλί Κοτς και τους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας παρέθεσε γεύμα για το κλείσιμο της σεζόν.

Πλέον σειρά θα πάρουν οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Ιτούδη, όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, όπου στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά από την άλλη μπορεί να επιτευχθεί, εάν δεν υπάρξει διαφοροποίηση στο μπάτζετ της ομάδας.