Χαμός πίσω από τον πάγκο της Φενέρ - Τσακώθηκε με οπαδούς ο Ιτούδης (vid)

Δημήτρης Ιτούδης

Χαμός πίσω από τον πάγκο της Φενέρ - Τσακώθηκε με οπαδούς ο Ιτούδης (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:38 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 05.05.2023

Πολύ μεγάλη ένταση πίσω από τον πάγκο της Φενέρ. Σε έξαλλη κατάσταση ο Ιτούδης.

Ο Ολυμπιακός ελέγχει το παιχνίδι με τη Φενέρ στο πρώτο ημίχρονο, πήγε στα αποδυτήρια με έναν πόντο μπροστά (33-32) και το γεγονός πως δείχνει ικανός να φύγει απόψε με την πρόκριση από την Κωνσταντινούπολη έχει φέρει εκνευρισμό στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε.

Όχι μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω απ' αυτό και συγκεκριμένα στην εξέδρα αλλά και στον πάγκο των Τούρκων.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η κάμερα «έπιασε» τον Δημήτρη Ιτούδη να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν οπαδό που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο των γηπεδούχων. Φαίνεται πως ο τελευταίος κάτι του φώναζε και ο Έλληνας προπονητής αντέδρασε.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά απειλήθηκε σύρραξη πίσω από τον πάγκο της Φενέρ, προφανώς γιατί κάποιοι οπαδοί κινήθηκαν προς το μέρος εκείνου που βριζόταν με τον Ιτούδη. Με αποτέλεσμα να επικρατήσει πολύ μεγάλη ένταση, η οποία εκτονώθηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με τις δύο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Οι άνθρωποι της Φενέρ απομάκρυναν αρχικά τον φίλαθλο από τη θέση του και στη συνέχεια εκείνος επανήλθε αλλά όχι... μόνος του. Μαζί του υπήρχαν άνθρωποι της ασφάλειας της τουρκικής ομάδας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα.