Διοίκηση Φενέρμπαχτσε: «Ο Αταμάν έβρισε, όχι οι οπαδοί»!

Διοίκηση Φενέρμπαχτσε: «Ο Αταμάν έβρισε, όχι οι οπαδοί»!

Sportal newsroom 19:32 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:28 - 29.05.2024

Θέση για όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης (22/5) πήρε η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε επισημαίνοντας ότι ο Εργκίν Αταμάν ήταν εκείνος που έβρισε τον κόσμο και όχι οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας

Τη δική της άποψη κατέθεσε η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε για το επεισόδιο που συνέβη κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο με τον Εργκίν Αταμάν.

Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας πήρε θέση και ουσιαστικά κατηγόρησε τον προπονητή του «τριφυλλιού» για ότι συνέβη με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι υποδέχθηκαν με συνθήματα την ελληνική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, όσο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (και επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ), Σερτάτς Κομσούογλου, τόνισαν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν εκείνος που εξύβρισε τους οπαδούς και ότι δεν έγινε το αντίθετο!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο, που παρουσιάστηκε το επεισόδιο στον τουρκικό Τύπο: «Όταν κοιτάμε τις αντιδράσεις στη χώρα μας, δυσκολεύομαι να καταλάβω εάν εμείς είμαστε η τουρκική ομάδα και όχι από κάπου αλλού!».

Το σύνθημα των οπαδών της Φενέρμπαχτσε που εξόργισε τον Αταμάν (vids)
EUROLEAGUE

09:26 - 23.05.2024

Το σύνθημα των οπαδών της Φενέρμπαχτσε που εξόργισε τον Αταμάν (vids)

Από την Τουρκία και από εχθρικά προς Εργκίν Αταμάν μέσα, πλατφόρμες και λογαριασμούς στα social media, «φανερώθηκε» ο λόγος που ο προπονητής του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος όταν είδε και άκουσε τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Ένα σύνθημα από το 2009 ήταν ο λόγος της... έκρηξης!

Από την πλευρά του, ο Σερτάτς Κομσούογλου, ανέφερε: «Φαίνεται ξεκάθαρα από τα βίντεο ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν έβριζαν και εκείνος που βρίζει φαίνεται ξεκάθαρα (σ.σ. εννοεί τον Εργκίν Αταμάν). Δυστυχώς, οι ύβρεις του συγκεκριμένου ατόμου ακούγονται δυνατά… Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα γι’ αυτό».