Φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Μπάλα μπάσκετ

i

Μπάλα μπάσκετ / © Intime

Φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Sportal newsroom 17:36 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 24.05.2024

Αγώνα Μπάσκετ προς τιμήν του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του σε επεισόδια διοργανώνουν οι συνάδελφοί του.

Αγώνα προς τιμήν του αστυνομικού Γεωργίου Λυγγερίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε επεισόδια που είχαν γίνει έξω από το κλειστό του Ρέντη θα δώσουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας.

Η αναμέτρηση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου άνδρα και θα διεξαχθεί στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Α.Σ. Παπάγου (Σαλούν).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου και εκεί θα παρευρεθούν και μεγάλα ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 27/12. Νοσηλευόταν επί 20 ημέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, αφού είχε τραυματιστεί βαριά στο πόδι από φωτοβολίδα που είχε δεχθεί σε επεισόδια με οπαδούς.

Η ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων την 29/03/2024, συνδιοργανώνουν τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 την πρώτη Αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γεώργιου Λυγγερίδη.

Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Α.Σ. Παπάγου «Σαλούν», οδός Νευροκοπίου 2-4, Παπάγου με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αείμνηστου συναδέλφου μας και προς τούτο στη θύρα εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ οι προσερχόμενοι θα καταβάλλουν ένα συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου.

Για όσους δεν προσέλθουν και επιθυμούν να συνδράμουν δύνανται να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό GR3601407000700002371002328 της Alpha Bank – δικαιούχος Αθανάσιος Λυγγερίδης.

Η αλλαγή της τοποθεσίας της εκδήλωσης λαμβάνει χώρα από σεβασμό στην μνήμη του αδικοχαμένου στο καθήκον συναδέλφου μας και δεν θα υπεισέλθουμε σε παιχνίδια ορισμένων μειοψηφιών, αφού ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ιερός.

Στόχος των Ενώσεών μας είναι η αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες τώρα ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία και να βροντοφωνάξουμε ότι επιτέλους επιβάλλεται να ληφθούν σοβαρά και δραστικά μέτρα για τη θεσμική θωράκιση της ΕΛ.ΑΣ.

Όχι βία στα γήπεδα-ο Αθλητισμός μας ενώνει

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Για το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Ουσταμπασίδης Ρήγας

Tags: