Φώτης Τακιανός: «Ο ΠΑΟΚ mateco αναπροσάρμοσε τους στόχους του, να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπικό»

Φώτης Τακιανός

i

©Intime

Φώτης Τακιανός: «Ο ΠΑΟΚ mateco αναπροσάρμοσε τους στόχους του, να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπικό»

Sportal newsroom 19:20 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 11.05.2023

Για την αναπροσαρμογή στους στόχους του ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής του, Φώτης Τακιανός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά της Basket League.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του για τους αγώνες της σειράς των playoffs με τον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φανεί ανταγωνιστικοί, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να πιεστούν πολύ οι παίκτες του.

Μπαρτζώκας: «Φτάνουμε τα 70 παιχνίδια στη σεζόν, θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:48 - 11.05.2023

Μπαρτζώκας: «Φτάνουμε τα 70 παιχνίδια στη σεζόν, θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κόπωση των παικτών του τη φετινή σεζόν, αφού ήδη πλησιάζουν τα 70 ματς, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτή είναι η δουλειά τους και ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό τόσο στη Basket League, όσο και στο Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Φώτης Τακιανός θα συμμετάσχει στα ημιτελικά της Βasket League, αυτή τη φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ mateco.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση και καλή επιτυχία στο Final Four. Ο ΠΑΟΚ σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αναπροσαρμογή στόχων προς τα πάνω και τους πιάνει. Είμαστε χαρούμενοι που το κάνουμε και το δίνουμε πίσω στoν οργανισμό, που βρίσκεται σε διαδικασία οικονομικής εξυγίανσης και έχει από τέτοιες επιτυχίες ο ΠΑΟΚ για να στηρίξει όλο το οικοδόμημα. Η λογική μας και τώρα είναι ίδια. Θα δημιουργήσουμε έναν βραχυπρόθεσμο στόχο. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου και την διαφορά δυναμικότητας. Στόχος μας όσο πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι γίνεται για το επόμενο παιχνίδι. Στο γήπεδο θα φανεί αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση μέσα από την αγωνιστική και πνευματική μας προετοιμασία» σημείωσε για τη συνέχεια των αγώνων.

Για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης απάντησε πως: «Για να μην υπερβάλλουμε και να μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, το να κάνει ο Ολυμπιακός ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Θέλουμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας, να φτάσουμε πάνω από τις κόκκινες γραμμές μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί».