Γαπκιάδης: «Στόχος της Καρδίτσας κόντρα στον Ολυμπιακό να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί»
i

©Intime

Γαπκιάδης: «Στόχος της Καρδίτσας κόντρα στον Ολυμπιακό να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί»

Sportal newsroom 18:45 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 31.03.2023

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της Καρδίτσας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η Καρδίτσα αντιμετωπίζει την Κυριακή 2/4 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο βοηθός του Παπανικολόπουλου, Γιάννης Γαπκιάδης, μίλησε για τον κομβικό παιχνίδι της ομάδας του.

Ο ΝΙΝΟ θα δει το ντέρμπι «αιωνίων» από την τηλεόραση και θέλησε να το πει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
EUROLEAGUE

18:20 - 31.03.2023

Ο ΝΙΝΟ θα δει το ντέρμπι «αιωνίων» από την τηλεόραση και θέλησε να το πει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο γνωστός τραγουδιστής που ανέλαβε να γράψει τραγούδι για τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ειδοποίησε τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» με στόρι ότι θα δει αγώνα μπάσκετ για πρώτη φορά από την τηλεόραση...

Δύσκολη αποστολή για την Καρδίτσα την Κυριακή 2/4, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία.

Για το κομβικό παιχνίδι μίλησε ο βοηθός προπονητή, Γιάννης Γαπκιάδης, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται:

«Η εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μόλις έχει ξεκινήσει. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Για εμάς οι στόχοι σε αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον επερχόμενο ‘τελικό’ που έχουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ευχόμαστε να έχουμε μία παρουσία άκρως ανταγωνιστική στο ματς με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην Καρδίτσα για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τζάροντ Ουέστ, είπε: «Ολυμπιακό που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Basket League και της Ευρωλίγκα. Για εμάς θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία και προφανώς ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά στοχεύουμε να έχουμε μία καλή εβδομάδα προετοιμασίας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την Κυριακή».

Tags: