Ιωνικός: Με Καλαφατάκη κόντρα στην Καρδίτσα!

Ο Γιώργος Καλαφατάκης

i

©InTime

Ιωνικός: Με Καλαφατάκη κόντρα στην Καρδίτσα!

Γιάννης Πάλλας 00:06 - 31.03.2023

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο προπονητής που θέλουν στον Ιωνικό για να παίξουν το παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία με την Καρδίτσα εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Ιωνικός θέλει τη νίκη το Σάββατο (1/4) στον «Πλάτωνα» κόντρα στο Λαύριο, έτσι ώστε να πάει στην Καρδίτσα και να παίξει τα ρέστα του για την παραμονή στην Basket League στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 78-71 στον πρώτο γύρο και θα πάει εκεί με προπονητή σύμφωνα με πληροφορίες τον Γιώργο Καλαφατάκη, έτσι ώστε να παλέψει για την σωτηρία.

Ο Φοίβος Κωστής που κάθισε στην άκρη του πάγκου στα τελευταία παιχνίδια μετά την αποχώρηση των Άγγελου Τσίκληρα, Γιάννη Λίβανου και Βαγγέλη Αλεξανδρή αναμένεται να μείνει δίπλα στον Χανιώτη τεχνικό για το παιχνίδι της χρονιάς!

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση του Ιωνικού είναι κάτι που δείχνει την διάθεση των ανθρώπων της ομάδας να παλέψουν για την παραμονή τους.

Βέβαια, μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα, απέναντι στην Καρδίτσα που μπορεί να είναι «νεοφώτιστη», αλλά θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας για να φτάσει στον στόχο της.