Για την έκτη σερί νίκη ο Άρης, που υποδέχεται την Κλουζ

Γιάννης Καστρίτης

i

©Intime

Για την έκτη σερί νίκη ο Άρης, που υποδέχεται την Κλουζ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:50 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 01.11.2023

Την τρίτη νίκη του στο EuroCup αναζητά ο Άρης και υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Κλουζ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που μετέχει. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχονται από πέντε διαδοχικές επιτυχίες, αλλά ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης εφιστά προσοχή.

Την μέρα που ο ΠΑΟΚ παίζει για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League, κυνηγώντας το αήττητο, ο Άρης θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης (1/11, 20.00, Novasports Prime) αντιμετωπίζει την ρουμάνικη Κλουζ για την πέμπτη αγωνιστική του EuroCup. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεκόρ 2-2, αλλά θα φιλοξενήσουν τους αντιπάλους τους στο Nick Galis Hall προερχόμενοι από πέντε διαδοχικές νίκες. 

«Κάθε νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας. Όμως μην ξεχνάμε πως οι συνεχόμενες νίκες μπορεί να οδηγήσουν και στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή στο να θεωρήσουμε πως είμαστε λίγο ή πολύ καλύτεροι από όσο πραγματικά είμαστε», σημείωσε ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους παίκτες του. Μία πραγματικότητα που περιλαμβάνει πολλές απαιτητικές μονομαχίες πάνω στο παρκέ. 

Για το ματς με την Κλουζ ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ έπαθε θλάση στον προσαγωγό και ακόμα ταλαιπωρείται εξαιτίας της. 

Αποτέλεσμα και πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής

Τρέντο - Τουρκ Τέλεκομ: 101-96 
1/11, 20.00: Άρης - Κλουζ (Novasports Prime) 
1/11, 20.30: Ουλμ - Σλασκ
1/11, 20.30: Μπουρζ - Μπουντούτσνοστ 
1/11, 22.00: Γκραν Κανάρια - Λιετκάμπελις