Για το 2-0 ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Για το 2-0 ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Νίκος Καλαμπάκας 08:39 - 25.05.2023

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι του μετά το Final 4 του Κάουνας, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (19:15) στο PAOK Sports Arena, Θέλοντας να βάλει βάσις πρόκρισης στους τελικούς, την ώρα που ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάνει το 1-1.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Game 2 των ημιτελικών της Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της μετά το Final 4 της Euroleague, στο Κάουνας και αποτελεί ερωτηματικό στην παρούσα φάση το ψυχολογικό κομμάτι.

Στην ομάδα του Πειραιά θέλουν να αφήσουν πίσω όσα έγιναν στη Λιθουανία και το «πικρό» φινάλε στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και στόχος πλέον είναι να τα δώσουν όλα άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του «δικεφάλου του Βορρά», με το Game 2 να αποτελεί ευκαιρία ώστε να μπουν οι βάσεις πρόκρισης.

Εκτός αγώνα για τους Πειραιώτες θα είναι ο Ταρίκ Μπλακ, που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και ο Αϊζάια Κάνααν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των πλέι οφ της Basket League.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Φώτη Τακιανού προετοιμάστηκε εντατικά τις τελευταίες μέρες για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας προπονητής και οι παίκτες του έχουν δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, ενώ το ευχάριστο είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν και την στήριξη του κόσμου, ώατε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας.