Γιαννακόπουλος: «Ανοχή τέλος – Θα έχετε να κάνετε μαζί μου»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Ανοχή τέλος – Θα έχετε να κάνετε μαζί μου»

Sportal newsroom 21:31 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 09.04.2023

Σκληρό μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλε μέσω στόρι στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από το Περιστέρι και ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στη regular season της Basket League, κάτι που έκανε έξαλλο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Σπανούλης: «Είμαστε μια πραγματική ομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 09.04.2023

Σπανούλης: «Είμαστε μια πραγματική ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του το Περιστέρι bwin, στις 23 ασίστ που δώσανε οι παίκτες αλλά και στον Λι.

Λίγη ώρα μετά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου βρέθηκε ώστε να πει δυό λόγια στους παίκτες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «χτύπησε» και μέσω Instagram.

Ο ίδιος προτρέπει τους παίκτες του να είναι επαγγελματίες και να τα δίνουν όλα μέσα στα παρκέ. Διαφορετικά τον λόγο θα έχει ο ίδιος, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ανοχή και επιείκεια τέλος! Υπάρχουν δύο δρόμοι.... Ή κάνετε τη ζωή που αρμόζει σε επαγγελματίες αθλητές και τα δίνετε όλα ασχέτως αποτελεσμάτων, ή έχετε να κάνετε μαζί μου. Η επιλογή δική σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι έκαναν την έκτη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα της Basket League, επίδοση που είχαν να καταγράψουν 26 χρόνια. Τότε, στον πάγκο τους είχαν τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και έπειτα τον Μιχάλη Κυρίτση και έκλεισαν τη σεζόν με 8 ήττες στην regular season.