Γιαννακόπουλος κατά κυβέρνησης για το ΣΕΦ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος κατά κυβέρνησης για το ΣΕΦ

Sportal newsroom 18:19 - 10.04.2024

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για το θέμα του ΣΕΦ άφησε μέσω story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στράφηκε κατά της κυβέρνησης για το θέμα του ΣΕΦ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τοποθετήθηκε για το ζήτημα του φαληρικού γηπέδου και έκανε λόγο για κονδύλια που δίνονται ή πρόκειται να δοθούν στον Ολυμπιακό για την ανακαίνιση του φαληρικού γηπέδου.

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά, τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο δι@ολο. Το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε», ανέφερε στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Βρούτσης στο Sportal για το ΣΕΦ: «Υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού – Απαντήσεις την ώρα που πρέπει»


Ο Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Sportal και τον Σωτήρη Κωσταβάρα, στην οποία απάντησε σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ελληνικό αθλητισμό. Ένα από αυτά είναι και η παραχώρηση του ΣΕΦ στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βρούτσης, οι συζητήσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού να μην προχωρά σε κάποια περαιτέρω δήλωση, καθώς όπως τόνισε, «αυτά είναι ζητήματα που απαντώνται την ώρα που πρέπει».

Το βίντεο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό: Ο Χουάντσο το «στάζει» και ο Γιαννακόπουλος ξεσπά!
EUROLEAGUE

08:00 - 06.04.2024

Το βίντεο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό: Ο Χουάντσο το «στάζει» και ο Γιαννακόπουλος ξεσπά!

Απίθανο βίντεο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με την αντίδραση που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο μεγάλο τρίποντο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

«Υπάρχουν συζητήσεις. Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η συζήτηση αλλά θα το δούμε εν καιρώ. Δεν θέλω να προχωρήσω παραπάνω γιατί αυτά είναι ζητήματα που απαντώνται την ώρα που πρέπει», είπε αναλυτικά ο Γιάννης Βρούτσης για το θέμα παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό.