Φώναξε «παρών» ενόψει Άλμπα Βερολίνου ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Κώστας Αντετοκούνμπο

Φώναξε «παρών» ενόψει Άλμπα Βερολίνου ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ηλίας Λαλιώτης 17:05 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 05:39 - 16.05.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (10/04) ενόψει του αγώνα της 34ης αγωνιστικής κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Με μια σημαντική επιστροφή ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός AKTOR για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Αυτό γιατί ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει στην παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο, που έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς προβλήματα.

Ο διεθνής σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα των «πράσινων» κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο. Ένα παιχνίδι στο οποίο το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 79-74 παραμένοντας στην κορυφή της Stoiximan Basket League, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... κατέκτησε τη Euroleague: Αυτός είναι ο μυθικός εκτός έδρας μέσος όρος φιλάθλων
EUROLEAGUE

13:43 - 10.04.2024

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... κατέκτησε τη Euroleague: Αυτός είναι ο μυθικός εκτός έδρας μέσος όρος φιλάθλων

Ιστορικό ρεκόρ εκτός έδρας εξορμήσεων σε κανονική περίοδο της EuroLeague κατέγραψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR - Οι αριθμοί που αναδεικνύουν την «πράσινη» δίψα.

Το ντέρμπι όμως για την ώρα βρίσκεται στην... άκρη, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει το κομβικό παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Εκεί όπου με νίκη οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Στο παιχνίδι αυτό ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του κόουτς Αταμάν. Αυτό γιατί προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και θα είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της regular season, σε μια εξέλιξη που σημαίνει πως το «τριφύλλι» θα είναι πάνοπλο και χωρίς απουσίες, στοχεύοντας αποκλειστικά στο πλεονέκτημα έδρας στην post season.