Γιαννακόπουλος: «Κρίνω πρώτος τον εαυτό μου, οπότε για άλλη μια φορά συγγνώμη»
i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Κρίνω πρώτος τον εαυτό μου, οπότε για άλλη μια φορά συγγνώμη»

Sportal newsroom 14:18 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 17.09.2023

Χρονικά, η ανάρτησή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και το περιεχόμενό της, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αναφέρεται στην υπόθεση «Βασίλης Σπανούλης». Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Θύρας 7 για την δυσαρέσκεια και για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο The Night of the Legend, αλλά για το δώρο που του έκαναν.

Με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετές ώρες, καθώς σήμερα Κυριακή (17/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προς τιμήν του με τίτλο «The Night of the Legend», θα τιμηθεί και θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο 7, προέκυψε η δυσαρέσκεια (sic) της Θύρας 7 για το δώρο που έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Kill-Bill. 

Λίγο μετά την ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στα κοινωνικά δίκτυα, που... μέσες άκρες, θεωρούν πως δεν θεωρούν κίνηση πολιτισμού, αλλά μία υποκριτική απόφαση του Παναθηναϊκού να τιμήσει έναν παίκτη που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και με την πράσινη φανέλα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έγραψε κάτι στο Instagram που ναι μεν ήταν αινιγματικό και θα μπορούσε να περιγράφει γενικά τη θεώρησή του για τη ζωή, αλλά μάλλον συνδέεται με την ανακοίνωση της Θύρας 7. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του The Night Of The Legend
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:16 - 17.09.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του The Night Of The Legend

Οι θύρες του ΣΕΦ θα ανοίξουν στις 18:00, δηλαδή δύο ώρες πριν την έναρξη του Κυριακάτικου (17/9) αγώνα του Ολυμπιακού με την Μιλάνο, που βρίσκεται στο επίκεντρο των events για τη βραδιά που θα αποσυρθεί η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη - Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και η ΚΑΕ υπενθυμίζει και υπογραμμίζει πως «απαγορεύονται τα καπνογόνα».

«Όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν χάνεται ποτέ. Όσο άσχημα και να αντιδράσει. Και επειδή έχω μάθει να κρίνω εγώ πρώτος τον εαυτό μου και να αναγνωρίζω τα λάθη, άλλη μία φορά ζητώ συγγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χωρίς να αναφερθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις, απλώς μοιραία το μυαλό κάνει παιχνίδια και πάει στον... Σπανούλη.