Γιαννακόπουλος: «Οι διαιτητές των τελικών έχουν φωτογραφίες τους από το ΣΕΦ»
i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Οι διαιτητές των τελικών έχουν φωτογραφίες τους από το ΣΕΦ»

Sportal newsroom 12:31 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 02.06.2023

Αιχμές για τα φίλαθλα... αισθήματα τριών διαιτητών (Τηγάνη, Τσαρούχα και Καρπάνο) έθεσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέροντας πως οι συγκεκριμένοι ρέφερι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Απομένουν δύο μέρες πριν το τζάμπολ για τον πρώτο τελικό της Basket League (4/6, 21:15) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε τον ορισμό των διαιτητών. Συγκεκριμένα ασχολήθηκε με τρεις εξ αυτών και η αναφορά του εστιάστηκε στον Γιάννη Τηγάνη, την Βάσω Τσαρούχα και τον Ηλία Καρπάνο

Όπως αναφέρει Γιαννακόπουλος σε σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα «οι Τηγάνης, Τσαρούχα και Καρπάνος, όλοι έχουν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους στο ΣΕΦ (και στα εκτός) με κόκκινα κασκόλ. Κάποιοι από αυτούς δηλώνουν περήφανοι γαύροι στα social. Η ΚΕΔ όμως δεν ξέρει τίποτα».

Σημειωτέων οι τρεις ρέφερι έχουν οριστεί να διευθύνουν ξεχωριστά τους πρώτους τρεις τελικούς. Αναλυτική, η Τσαρούχα θα λάβει μέρος στον πρώτο τελικό μαζί με τους Πουρσανίδη και Τσιμπούρη, ο Τηγάνης στον Game 2 του ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα συνεργαστεί με τους Παπαπέτρου και Τσολάκο, ενώ τέλος ο Καρπάνος θα είναι στο τρίτο ματς, δίπλα στους Κορομηλά και Θεωνά.