Αποχωρεί από την ΑΕΚ και οδεύει στην Καρδίτσα ο Πετρόπουλος

Ανδρέας Πετρόπουλος

i

© Intime

Αποχωρεί από την ΑΕΚ και οδεύει στην Καρδίτσα ο Πετρόπουλος

Χρήστος Τσάλτας 12:01 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 02.06.2023

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, έπειτα από δύο χρόνια στα κιτρινόμαυρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται κοντά στην Καρδίτσα.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ανδρέας Πετρόπουλος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Η σεζόν 2020-21 ήταν μια από τις πιο περιέργες των τελευταίων ετών για την Ένωση, που δημιουργούσε ομάδα από το μηδέν και σε αρκετά χαμηλή, για τα δεδομένα της, βάση.

Την περασμένη σεζόν και αφού στο μεσοδιάστημα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ένωση, ο Πετρόπουλος αποτέλεσε μέλος της ομάδας, όμως δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του.

Παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Έλληνας άσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει άλλωστε τον σχεδιασμό τους, με τις πρώτες κινήσεις όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες να δείχνουν την στόχευσή τους.

Όσο για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του; Αυτή αναμένεται να είναι η Καρδίτσα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, ενώ και επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να μετακομίσει στην πόλη της Θεσσαλίας, ώστε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου. Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα «χτυπήματα» των Καρδιτσιωτών ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.