Το νέο... υπερόπλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Τιμή που προκαλεί ίλιγγο

Το νέο... υπερόπλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Τιμή που προκαλεί ίλιγγο

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:26 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 12.06.2023

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε στη συλλογή του την σπάνια Mercedes-AMG GT Black Series.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα πολυτελή αυτοκίνητα και ιδίως για τα μοντέλα της Mercedes.

Το καλοκαίρι του 2022 είχε επισκεφτεί την Γερμανία και από τα social media έκανε γνωστό πως το επόμενο απόκτημα θα ήταν μία σπάνια Mercedes AMG GT στην έκδοση Black Series. Λίγους μήνες αργότερα το έκανε πράξη. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μια μοναδική συλλογή από αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας, με μοντέλα που σπάνια συναντά κανείς στο δρόμο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Μία επίσκεψη στο γκαράζ του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ θα προκαλέσει ζαλάδα. 

Σε αυτή την απίστευτη συλλογή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε την σπάνια Mercedes-AMG GT Black Series των 730 ίππων έχει παραχθεί σε μόλις 1.700 μονάδες. Πλέον το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί στη χώρα μας. 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο πολυτελές αυτοκίνητο. €520.000, είναι η απάντηση! 

Το εντυπωσιακό μαύρο coupe AMG GT του Δημήτρη Γιαννακόπουλο εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης bi-turbo V8 χωρητικότητας 4.0 λίτρων, το οποίο αποδίδει 730 ίππους και παράγει 800Nm ροπή. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 3,2", τα 0-200 km/h έρχονται σε κάτω από 9" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 km/h.

Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» ό,τι καλό… κινείται: Τα δεδομένα για Καμπάτσο, Ερνάνγκομεθ, Χεζόνια, Πάντερ και Τζέιμς!
EUROLEAGUE

22:19 - 22.05.2023

Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» ό,τι καλό… κινείται: Τα δεδομένα για Καμπάτσο, Ερνάνγκομεθ, Χεζόνια, Πάντερ και Τζέιμς!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό που θα επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της EuroLeague και το Sportal αποκρυπτογραφεί τη λογική που ήδη κινείται ο Εργκίν Αταμάν στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Το νέο... θωρηκτό του ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εφοδιάζεται με μία θηριώδη αεροτομή, η οποία προσαρμόζεται στις συνθήκες του δρόμου και παίρνει κλίση ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται.