Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:32 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 07.10.2023

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλησε μέσω των social media να κάνει το δικό του σχόλιο για τη συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα θεαματικό ντέρμπι με υπέροχο μπάσκετ και «τρελές» εναλλαγές στο σκορ, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος στην παράταση και θριάμβευσε με 88-78 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά τη λήξη του ματς, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο μέσω των social media για τη συμπεριφορά του κόσμου, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς των «πρασίνων».

Η πρώτη προειδοποίηση ότι μπορεί να γίνει καλύτερός του και το παράσημο του ΟΑΚΑ

Η πρώτη προειδοποίηση ότι μπορεί να γίνει καλύτερός του και το παράσημο του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός του... ενός μήνα κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ο Ολυμπιακός των... τριών ετών υπερίσχυσε στα κρίσιμα σημεία, αλλά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε πως το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξει τα δεδομένα είναι χρόνος και υπομονή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όσο υπάρχει σεβασμός προς τον σύλλογο, το σπίτι μας και τον διπλανό μας, τόσο θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση από όλους και σε όλα τα επίπεδα. Λεπτομέρειες δεν μας έκαναν να ξεκινήσουμε την σεζόν με νίκη, αλλά πιστεύω πως κατάλαβαν όλοι ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει και θα διεκδικήσει ενωμένος απέναντι σε όλους αυτά που θα αξίζει. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο!»