Γιαννακόπουλος σε Κοντό: «Να τελειώσουμε σήμερα το θέμα Μίχαϊλιουκ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος σε Κοντό: «Να τελειώσουμε σήμερα το θέμα Μίχαϊλιουκ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:36 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 05.08.2023

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσιοποίησε το μήνυμα που έστειλε στον Basketball and Communication Director του συλλόγου, Δημήτρη Κοντό, σχετικά με την υπόθεση του Μίχαϊλιουκ.

Στη μεταγραφική περίοδο αυτού του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός είναι δίχως αμφιβολία ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μετά την έλευση του Αταμάν στον πάγκο της ομάδας, η «πράσινη» ΚΑΕ έχει ανακοινώσει αρκετές μεταγραφικές «βόμβες», προκαλώντας ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, από τη διαθέσιμη αγορά, αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Σβι Μίχαϊλιουκ. Ο 26χρονος Ουκρανός είναι ελεύθερος, αλλά μέχρι τώρα είχε ως προτεραιότητα την παραμονή στο ΝΒΑ. Δεν βρήκε όμως κάτι που να τον καλύπτει, οπότε το ενδεχόμενο να έρθει στη EuroLeague αυξάνεται όλο και περισσότερο, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος για ένα ακόμη... μεγάλο κόλπο σε αυτό το καλοκαίρι.

Πρόσφατα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε live που έκανε στο instagram πως ο «Εξάστερος» θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ουκρανός άσος. Το όνομα του Μίχαϊλιουκ «παίζει» πολύ δυνατά, ενώ πριν από λίγα λεπτά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έδωσε για ακόμη μία φορά το στίγμα του.

Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό: All-in για Μίχαϊλιουκ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:26 - 05.08.2023

Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό: All-in για Μίχαϊλιουκ

Το θέμα του Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ παραμένει στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό, που περιμένει τον Ουκρανό ασό, με τα μηνύματα από τις ΗΠΑ είναι θετικά και το «τριφύλλι» πατάει... γκάζι για να τον αποκτήσει.

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσιοποίησε τη συνομιλία που είχε με τον Basketball and Communication Director του συλλόγου, Δημήτρη Κοντό, στον οποίον επισήμανε να τελειώσει σήμερα το θέμα του Μίχαϊλιουκ. Οι εξελίξεις σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας «τρέχουν» και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη με την υπόθεση του Ουκρανού γκαρντ.