Ο Σενγκέλια αποκάλυψε τον λόγο του «ναυαγίου» με τον Παναθηναϊκό: «Μόνο αυτό έχω να πω...»
i

© Intime

Ο Σενγκέλια αποκάλυψε τον λόγο του «ναυαγίου» με τον Παναθηναϊκό: «Μόνο αυτό έχω να πω...»

Sportal newsroom 17:24 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 04.08.2023

Ο Τόρνικε Σεγκέλια μίλησε σε συνέντευξή του για το μέλλον του ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν υπέγραψε τελικά στον Παναθηναϊκό.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι. Ο Γεωργιανός φόργουορντ ήταν κοντά σε συμφωνία με το τριφύλλι, ωστόσο η περίπτωσή του ναυάγησε.

Ο παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα basketnews για την παραμονή του στη Βίρτους. Ο Σενγκέλια αποκάλυψε ακόμη τον λόγο που δεν υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα. Θα πω ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Είσαι παίκτης, υπάρχουν ομάδες και ενδιαφέρονται. Υπήρξε μία κατάσταση. Αλλά σήμερα η φράση "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" είναι πολύ αστεία. Όλοι προσπαθούν να πουν κάτι που έκανες, παρόλο που δεν το έκανες πραγματικά.

Λένε ότι υπέγραψα ή οτιδήποτε, χωρίς να με ρωτήσουν ούτε μία ερώτηση. Όμως ξέρεις, αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε σήμερα και σε αυτό το σημείο είμαστε κάπως συνηθισμένοι. Πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης θέλουν να βγάλουν πληροφορίες για τα "κλικ". Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό. Δεν έρχεται από τον αέρα, αλλά τα γεγονότα που λένε... Δεν ήταν αλήθεια ότι υπέγραψα σωματικά ή προσωπικά κάποια χαρτιά ή συμβόλαια», σημείωσε ο Σενγκέλια σχετικά με τη φημολογία γύρω από το όνομά του. 

«Το αν αποδέχθηκα ή όχι την κάποια πρόταση δεν έχει σημασία διότι έχω συμβόλαιο με την Βίρτους. Δεν μιλάω για κάποια συγκεκριμένη ομάδα ή παίκτη . Θα το έλεγα σαν παράδειγμα. Αν ένας παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και μία άλλη ομάδα ενδιαφέρεται και οι τρεις πλευρές πρέπει να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Αν αυτό συμβεί, τότε θα υπάρξει συμφωνία. Αν η μία πλευρά δεν είναι στην ίδια σελίδα, δεν θα συμβεί. Οπότε αυτό πρόκειται να πω», ανέφερε ο Γεωργιανός σχετικά με τον Παναθηναϊκό.