Εμφανίστηκαν οι δύο πρώτοι «μνηστήρες» του Αντετοκούνμπο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τους Μπακς
i

© Getty Images

Εμφανίστηκαν οι δύο πρώτοι «μνηστήρες» του Αντετοκούνμπο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τους Μπακς

Νίκος Καλαμπάκας 23:45 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 28.08.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως γίνει Μήλον της Έριδος για πολλές ομάδες του ΝΒΑ, εφόσον δεν ανανεώσει με τους Μπακς. Λέικερς και Νικς έχουν ήδη αρχίσει να... γλυκοκοιτάζουν τον Έλληνα παίκτη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άναψε φωτιές στους Μπακς προ ημερών, όταν δήλωσε ότι εφόσον δεν λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από όλους στον οργανισμό ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να αναεώσει το συμβόλαιό του πρόωρα.

Ο σταρ του Μιλγουόκι θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ξανά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που έχει φορέσει μια φορά, κάτι που αποκάλυψε σε συνέντευξη που είχε δώσει στους New York Times.

Ο Έλληνας παίκτης των Μπακς τόνισε ότι δεν θέλει να βρίσκεται 20 χρόνια σε μια ομάδα που δεν θα μπορεί να πάρει ένα πρωτάθλημα, δήλωση που μπορεί να μην ήχησε καλά στα αυτιά των διοικούντων των Μπακς, όμως άρεσε πολύ στις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας που ονειρεύονται τίτλος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ήδη οι πρώτοι υποψήφιοι για να αποσπάσουν την υπογραφή του έχουν εμφανιστεί! Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιου Γιορκ Νικς είναι έτοιμοι να του καταθέσουν προσφορά σε περίπτωση που πάρει τη μεγάλη απόφαση και αφήσει τα «ελάφια» στα οποία αγωνίζεται από το 2013.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιάννη ακούγεται για τους Λέικερς. Ο Έλληνας σταρ είχε απασχολήσε την ομάδα του Λος Άντζελες και παλιότερα. Μάλιστα, όταν ο αδερφός του, Κώστας, είχε αγωνιστεί με τη φανέλα τους, πολλοί έλεγαν ότι η ομάδα του έδωσε μια θέση για να δελεάσει τον Γιάννη και να τον κάνει δικό της.

Συγκλονιστικός Θανάσης: «Φίλε, ξέρεις ότι δεν είχα να φάω; Νομίζεις θα ενδιαφερθώ για ένα άρθρο;»
FIBA WORLD CUP

10:14 - 28.08.2023

Συγκλονιστικός Θανάσης: «Φίλε, ξέρεις ότι δεν είχα να φάω; Νομίζεις θα ενδιαφερθώ για ένα άρθρο;»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε μία συγκλονιστική συνέντευξη μίλησε για τη σύγκριση που γίνεται από τον κόσμο με τον αδερφό του, Γιάννη τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει που κάποιοι έχουν αναφέρει ότι δεν αξίζει να παίζει στο NBA.

Το τι θα συμβεί τελικά, θα το κρίνει η στάση των Μπακς. Εφόσον δώσουν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στον Γιάννη, ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει πρόωρη επέκταση το καλοκαίρι του 2024!

Το μπαλάκι λοιπόν περνάει στη διοίκηση των Μπακς, η οποία πρέπει πλέον να πείσει τον Γιάννη ότι άπαντες στον οργανισμό εργάζονται ώστε η ομάδα να βρεθεί στην κορυφή!