Το «trash talking» του Γιάννη σε Γιόκιτς, Ντουράντ: «Τζόκερ, πηγαίνεις με το ζόρι στα Burger King, πως να πας σε τελικό;» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

printscreen

Το «trash talking» του Γιάννη σε Γιόκιτς, Ντουράντ: «Τζόκερ, πηγαίνεις με το ζόρι στα Burger King, πως να πας σε τελικό;» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:08 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 28.02.2023

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάλεσε τον Ντουράντ να αφήσει τις super teams και τον Γιόκιτς να πάει επιτέλους σε έναν τελικό.

Στο απολαυστικό «The Daily Show», μία εκπομπή που ξεκίνησε το 1996 και έχει πολύ μεγάλη φήμη στην Αμερική βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μια εκπομπή χιουμοριστική, με παρουσιαστή τον κωμικό Χασάν Μινχάζ, ο οποίος έχει φιλοξενήσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες της Αμερικής, με το Talk Show που παρουσιάζει να μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο, σε κάθε πολιτεία.

Ο Γιάννης τα... έσπασε με την παρουσία του εκεί, έτρωγε τα γλυκά που του έδωσε ο Χασάν Μινχάζ, μίλησε για το Charles Antetokounmpo Foundation. Μέχρι που ήρθε η στιγμή του challenge.

Ποια ήταν αυτή; Ο Μινχάζ του είπε πως είναι πολύ καλό παιδί και δεν έχει πει κακό λόγο για κανέναν. «Θέλω να σε δω να κάνεις trash talking», του ανέφερε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια του είπε τα ονόματα του Γιόκιτς και του Ντουράν. Ο Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία και ήταν απολαυστικός.

«Τζόκερ, πώς θα φτάσεις ως τους τελικούς όταν μοιάζεις να μπορείς να πας με το ζόρι ως το drivethrough των Burger King», είπε ο Γιάννης προς τον Γιόκιτς, κοιτώντας την κάμερα, ενώ αναφερόμενος στον Ντουράντ, πάντα με ύφος χιουμιριστικό, τον κάλεσε να κουβαλήσει μια ομάδα στις πλάτες του και να αφήσει τις super teams.

«Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε super teams για να κερδίσεις έναν τίτλο. Τι θα έλεγες να έρθεις να σου δείξω πώς είναι να... κουβαλάς τη δική σου ομάδα;».