Σε βάρκα ο Μπουρούσης, συμμετέχει σε επιχειρήσεις με την Z-MAK στις πληγείσες περιοχές! (vid)

Σε βάρκα ο Μπουρούσης, συμμετέχει σε επιχειρήσεις με την Z-MAK στις πληγείσες περιοχές! (vid)

Sportal newsroom 23:06 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 09.09.2023

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα σημεία που έχουν πληγεί περισσότερο από τις καταστροφικές πλημμύρες και συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένης γυναίκας

Από την πρώτη στιγμή που η κακοκαιρία Daniel χτύπησε την Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι καταστροφές είναι μεγάλες, ανυπολόγιστες, πόνος, θλίψη και στενοχώρια κυριαρχούν μαζί με την αγωνία για την επόμενη ημέρα και το τι θα βρεθεί μόλις υποχωρήσουν τα νερά.

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ από την πρώτη στιγμή είναι εκεί στην καρδιά του προβλήματος και στυμμετέχει με όλες τις δυνάμεις του κι αυτός, προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης βοηθάει κι αυτός στις προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών στην Καρδίτσα. Μάλιστα, ανέβασε ένα story και μια selfie του με άνδρες της Ζ-ΜΑΚ, αλλά και μια επιχείρηση διάσωσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο άλλοτε διεθνής καλαθοσφαιριστής έσπευσε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του για να βοηθήσει στις επιχειρήσεις των μονάδων διάσωσης και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια selfie με ανθρώπους της μονάδας Ζ- ΜΑΚ, αλλά και ένα video με τη διάσωση μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

«Σήμερα με τη Ζ-ΜΑΚ. Αύριο ποιος ξέρει», έγραψε σε ένα από τα story του ο Γιάννης Μπουρούσης.