NBA All Star Game: Ο Γιάννης προηγείται σε ψήφους για τη βασική πεντάδα της Ανατολής

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Photo by John Fisher/Getty Images

NBA All Star Game: Ο Γιάννης προηγείται σε ψήφους για τη βασική πεντάδα της Ανατολής

Νίκος Καλαμπάκας 20:16 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 05.01.2024

Το κοινό του ΝΒΑ έχει ξεκινήσει την ψηφοφορία για τους παίκτες που θέλει να δει στο All Star Game και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρώτος αυτή τη στιγμή σε ψήφους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι οι παίκτες που ηγούνται στην ψηφοφορία του κοινού για τις επιλογές του φετινού All Star Game στο NBA.

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μάλιστα είναι πρώτος σε ψήφους, έχοντας ξεπεράσει τους Τζέιμς, Ντουράντ και Γιόκιτς από τη δυτική περιφέρεια, και τους Εμπίντ και Τέιτουμ από την Ανατολική, στην οποία ανήκει και η ομάδα του.

Στη Δύση και τις επιλογές των ψηλών προηγείται ο Λεμπρόν Τζέιμς και ακολουθούν οι Ντουράντ, Γιόκιτς, Ντέιβις και Λέοναρντ οι οποίοι συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Στην Ανατολή, ο Γιάννης είναι πρώτος, έπεται ο Έμπιντ, τρίτος είναι ο Τέιτουμ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπάτλερ και Μπράουν.

Στους γκαρντ για τη δυτική περιφέρεια τους περισσότερους ψήφους έχουν κατά σειρά οι Ντόντσιτς, Κάρι, Γκίλνιους Αλεξάντερ, Χάρντεν και Ίρβινγκ, ενώ στην Ανατολή οι Χάλιμπαρτον, Λίλαρντ, Τρέι Γιανγκ, Ντόνοβαν Μίτσελ και Ταϊρίς Μάξι.