O κακός δαίμονας του Μιλγουόκι: Οι Πέισερς νίκησαν ξανά τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)
i

© photo by Andy Lyons / Getty Images / Ideal Images

O κακός δαίμονας του Μιλγουόκι: Οι Πέισερς νίκησαν ξανά τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:17 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 05.01.2024

Στην πέμπτη φετινή τους συνάντηση οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μιλγουόκι Μπακς. Και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και η... καυτή τους επίθεση, δεν άφησε κανένα περιθώρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να αποδείξει με πράξεις πως η προ ωρών νίκη τους στο Μιλγουόκι, αλλά και οι προηγούμενες επιτυχίες τους κόντρα στους Μπακς δεν ήταν τυχαίες. 

Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση οι Ιντιανα Πέισερς αυτή τη φορά επιβεβαίωσαν (με σφραγίδα και υπογραφή) ότι έχουν τον τρόπο, την ικανότητα και το στυλ για να επιβάλλονται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Αυτή τη φορά στην έδρα τους οι Ινδιάνοι νίκησαν με 142-130 και είχαν για... τοτέμ τον Χαλιμπάρτον. 

Ο Χαλιμπάρτον είχε 31 πόντους και 12 ασίστ και «έτρεχε» με ταχύτητα που πλησίασε αυτή του ήχου στην τρίτη περίοδο, όταν συνολικά η ομάδα τους έβαλε 47 πόντους και τοποθέτησε τα θεμέλια της τέταρτης νίκης τους απέναντι στα Ελάφια, σε σύνολο πέντε αγώνων που έχουν παίζει μεταξύ τους την τρέχουσα περίοδο. Μάλιστα, οι Πέισερς ήταν η ομάδα που τους απέκλεισαν στον ημιτελικό του Λας Βέγκας και δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν το Κύπελλο (NBA In-season tournament) στον τελικό. Εκεί που τελικά πανηγύρισαν οι Λέικερς του ΛεΜπρόν. 

Στο παρόν πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχε σημειώσει 24 ώρες πριν πως «έχουμε χάσει τρία παιχνίδια από τους Πέισερς και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει», τώρα ο προβληματισμός είναι εντονότερος μετά την τέταρτη ήττα τους από την ίδια ομάδα. Ο Greek Freak πάντως, έκανε την προσπάθειά του, είχε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και άγγιξε (και πάλι) triple double. Είχε όμως, 8 ασίστ, ενώ η συνολική του επίδοση μαζί και με την προσφορά των Ντέιμιαν Λίλαρντ (23 πόντοι, 5 ασίστ) και Κρις Μίντλετον (19) δεν άλλαξαν τα δεδομένα του παιχνιδιού. 

Οι Πέισερς λοιπόν πήραν την πέμπτη σερί τους νίκη και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 19-14, ενώ οι Μπακς «συναντήθηκαν» με την δέκατη φετινή τους ήττα (24-10). 

🔴 Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 75-73: ΜακΙντάιρ, ο... δήμιος των «αιωνίων» - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!